GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξενοδόχος έστειλε εξώδικο σε...εκκλησία

Ένα ασύλληπτο περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας τοπική εφημερίδα της Ρόδου,  με ξενοδόχο του νησιού να στέλνει σε εκκλησία εξώδ...


Ένα ασύλληπτο περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας τοπική εφημερίδα της Ρόδου,  με ξενοδόχο του νησιού να στέλνει σε εκκλησία εξώδικο , προκειμένου να σταματήσει να χτυπά την καμπάνα.

Συγκεκριμένα, το εξώδικο εστάλη στην εκκλησία του Αγίου Φανουρίου από ιδιοκτήτη καταλυμάτων που γειτνιάζουν στην ιστορική εκκλησία της Μεσαιωνικής Πόλης. Με το νομικό έγγραφο καλείται η Ιερά Μητρόπολη Ρόδου, αλλά και ο Ιερέας του Αγίου Φανουρίου να θέσουν τέρμα στο κυριακάτικο χτύπημα της καμπάνας, διότι, όπως περιγράφεται, «ενοχλούνται οι τουρίστες».

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Δημοκρατική, ο επιχειρηματίας ζητά από τον ιερέα να τελεί τη λειτουργία χαμηλόφωνα με πιστούς  να αναφέρουν ότι πολλές φορές ο ξενοδόχος έχει εισβάλλει μέσα στο εκκλησίασμα, βρίζει τον ιερέα και να του ζητά να σταματήσει το κήρυγμα.

Ο ιερέας Μιχαήλ μίλησε στη «Δημοκρατική» και εξήγησε ότι «θα μπορούσα να δικαιολογήσω τη διαμαρτυρία του ανθρώπου αυτού αν η λειτουργία ακουγόταν με μεγάλη ένταση από τα μεγάφωνα του ναού μας. Όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Η ένταση της μικροφωνικής βρίσκεται μονίμως σε τόσο χαμηλό επίπεδο, ώστε οι πιστοί που κάθονται στην αυλή να διαμαρτύρονται ότι δεν ακούν τη λειτουργία».

Όσο για την καμπάνα, αυτή, σύμφωνα με τον ιερέα, δεν θα σταματήσει να χτυπά κάθε πρωί της Κυριακής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση