GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Ο κ. Τζανακόπουλος επιβεβαιώνει την ασχετοσύνη της κυβέρνησης

Στη δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι «η έξοδος στις αγορές δεν προαναγγέλλεται», απάντησε η Νέα Δημοκρατία. ...


Στη δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι «η έξοδος στις αγορές δεν προαναγγέλλεται», απάντησε η Νέα Δημοκρατία.

«Για όλες τις σοβαρές Κυβερνήσεις στον κόσμο είναι αυτονόητη η προετοιμασία των αγορών και η προαναγγελία για το χρονοδιάγραμμα που θα προσφύγουν σε αυτές για δανεισμό.

Το να θεωρεί ο κ. Τζανακόπουλος αυτονόητο το ακριβώς αντίθετο, επιβεβαιώνει την ανικανότητα και την ασχετοσύνη αυτής της Κυβέρνησης», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Τζανακόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για πιθανή έξοδο της χώρας στις αγορές, τόνισε ότι η έξοδος δεν προαναγγέλλεται και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην αγορά ομολόγων, βλέπουμε τις αποδόσεις των ελληνικών τίτλων και σχεδιάζουμε, όχι με βάση τη φημολογία ή τα δημοσιεύματα ή τις πιέσεις που μπορεί να δεχόμαστε, αλλά με μοναδικό κριτήριο τη βέλτιστη δυνατή διαχείριση του ελληνικού δημόσιου χρέους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση