GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο τουρίστας που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου - ΒΙΝΤΕΟ

Ήρθε στη Ζάκυνθο από το Τέξας των ΗΠΑ για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές όμως ο καβγάς του με μια παρέα Σέρβων στάθηκε μοιραί...


Ήρθε στη Ζάκυνθο από το Τέξας των ΗΠΑ για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές όμως ο καβγάς του με μια παρέα Σέρβων στάθηκε μοιραία για τη ζωή του. Ο 22χρονος, Η.Β., δέχτηκε τα φονικά χτυπήματα από τους δράστες και μέσα σε 30 δευτερόλεπτα έχασε τη μάχη για τη ζωή.
Η αστυνομία έχει πραγματοποιήσει δύο συλλήψεις, ωστόσο έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών του άγριου ξυλοδαρμού.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.
Το χρονικό της τραγωδίας
Tο τραγικό συμβάν έγινε μετά από έντονο διαπληκτισμό του νεαρού Αμερικανού με αλλοδαπό πάνω στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά. Τα αίματα άναψαν περισσότερο με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στη συνέχεια του καβγά, στο πλευρό του αλλοδαπού βρέθηκαν αρκετοί φίλοι, οι οποίοι καταδίωξαν τον άτυχο Αμερικανό τουρίστα και στην συνέχεια τον χτύπησαν. Ένα από αυτά τα χτυπήματα αποδείχτηκε μοιραίο, καθώς ο άτυχος άντρας έμεινε αναίσθητος.
Στη συνέχεια, ο νεαρός τουρίστας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση