GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Η Ελλάδα είναι μια ανάσα πριν από τις αγορές - ΒΙΝΤΕΟ

Θετικά αποτίμησε τη συμφωνία του Eurogroup ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ενώ υποστήριξε πως κατέρρευ...


Θετικά αποτίμησε τη συμφωνία του Eurogroup ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ενώ υποστήριξε πως κατέρρευσε πολιτικά η προσπάθεια της αντιπολίτευσης να στηριχθεί στην καταστροφολογία.
«Σήμερα – καμιά φορά τα φέρνει η τύχη – είναι η πρώτη ημέρα που ελληνικά και ξένα ΜΜΕ λένε ότι είμαστε στο χαμηλότερο επίπεδο των ομολόγων. Σήμερα είναι η μέρα που αποδεικνύεται ότι η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μια επιτυχή διαπραγμάτευση οδηγεί την οικονομία στην ανάπτυξη και τον λαό σε νέα εποχή», τόνισε ο κ. Καμμένος.
«Οι θετικές εξελίξεις για την ελληνική οικονομία που ξεκίνησαν από την απόφαση του Eurogroup φέρνουν την Ελλάδα μια ανάσα πριν από τις αγορές» επεσήμανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και έφερε ως παράδειγμα την αναβάθμιση από τον οίκο αξιολόγησης Moody's.
«Η οικονομία παίρνει μπρος και εσείς μένετε στο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.
Είναι, σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, «ξεκάθαρο που πάει η οικονομία» και συμπλήρωσε: «Ό,τι και να κάνετέ αυτή η κυβέρνηση στήνεται σε μια συμφωνία που δεν σπάει ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση