GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος οι διαφυλικοί από τον αμερικανικό στρατό με απόφαση του Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατέστησε σαφές σήμερα ότι δεν θα επιτρέψει σε διαφυλικά πρόσωπα να υπηρετούν στις αμερικανικές ένοπλε...


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατέστησε σαφές σήμερα ότι δεν θα επιτρέψει σε διαφυλικά πρόσωπα να υπηρετούν στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις με οποιοδήποτε βαθμό, σε οποιαδήποτε θέση και με οποιοδήποτε καθήκον.

«Έπειτα από διαβουλεύσεις με τους στρατηγούς μου και ειδικούς για στρατιωτικά ζητήματα, σας ενημερώνω ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα αποδεχθεί ούτε θα επιτρέψει (...) διαφυλικά πρόσωπα να υπηρετούν στον στρατό των ΗΠΑ», έγραψε ο Τραμπ στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Ο λόγος που επικαλέστηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ότι οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν «τα τρομερά ιατρικά κόστη» που θα συνεπαγόταν μια τέτοια απόφαση.

«Ο στρατός μας χρειάζεται να επικεντρωθεί σε μια αποφασιστική και ολοκληρωτική νίκη και δεν μπορεί να αντέξει το βάρος των τρομερών ιατρικών δαπανών και των διαταραχών που θα έφερναν τα διαφυλικά πρόσωπα στον στρατό. Ευχαριστώ», έγραψε ο Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση