GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοτζιάς: Σώσαμε τρεις φορές τη διαπραγμάτευση από την κατάρρευση

"Έχουμε κάνει ό,τι μπορούσαμε σε αυτήν την διαπραγμάτευση", την σώσαμε τρεις φορές από το να καταρρεύσει. Αλλά αυτή η διαπραγμ...


"Έχουμε κάνει ό,τι μπορούσαμε σε αυτήν την διαπραγμάτευση", την σώσαμε τρεις φορές από το να καταρρεύσει. Αλλά αυτή η διαπραγμάτευση πρέπει να στηρίζεται στα δίκαια των ανθρώπων, των κρατών, των λαών και στο Διεθνές Δίκαιο" τόνισε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς εξερχόμενος από τον χώρο της διαπραγμάτευσης.

"Είμαστε σε μια δύσκολη διαπραγμάτευση" εξήγησε ο κ. Κοτζιάς υπογραμμίζοντας ότι "η ελληνική πλευρά έχει υπερασπιστεί το Δίκαιο, το Διεθνές Δίκαιο, έχει υπερασπιστεί το δικαίωμα της Κύπρου να είναι ένα κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος".

Παράλληλα ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών αποσαφήνισε: "Είμαστε ακόμα στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης που θα συνεχιστεί και τώρα το βράδυ, στη συνάντηση των επικεφαλής των αντιπροσωπειών και με δείπνο με τον ΓΓ του ΟΗΕ".

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση