GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή του Μητσοτάκη στον Βούτση για την εισβολή του Ρουβίκωνα στη Βουλή

Επιστολή, προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση απέστειλε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για το θέμα που προέκυψε με ...


Επιστολή, προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση απέστειλε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για το θέμα που προέκυψε με την εισβολή μελών του “Ρουβίκωνα” στο Κοινοβούλιο.
Ο κ. Μητσοτάκης υπογραμμίζει ότι «είναι θεσμικά αδιανόητο να προσφέρεται ανοχή τύπου “Ρουβίκωνα”, να παραβιάζουν χώρους της Βουλής, ενώ προσβλέπουν ανοιχτά στην κατάλυση του Κράτους»και ζητά να ενημερωθεί εγγράφως «με ποια αρμοδιότητα ο Πρόεδρος του νομοθετικού Σώματος παρεμβαίνει προκειμένου να ελευθερωθούν πρόσωπα που διέπραξαν αδίκημα».
Καταλήγοντας ο κ. Μητσοτάκης τονίζει: «Ο κατήφορος αυτός πρέπει να πάρει ένα τέλος για να ανασάνει η κοινωνία και να προστατευτεί η Δημοκρατία πριν οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση