GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η σύγχρονη... Ραπουνζέλ - ΦΩΤΟ

Σύγχρονη Ραπουνζέλ έχει γίνει μια κοπέλα που σταμάτησε να κόβει τα μαλλιά της πριν από 14 χρόνια για...ένα στοίχημα. Η 27χρονη Daria Gub...


Σύγχρονη Ραπουνζέλ έχει γίνει μια κοπέλα που σταμάτησε να κόβει τα μαλλιά της πριν από 14 χρόνια για...ένα στοίχημα.

Η 27χρονη Daria Gubanova που ζει στην πόλη Barnaul στην επαρχία Altai Krai της νοτιοκεντρικής Ρωσίας, λέει πως δεν θα κόψει τα μαλλιά της μέχρι να φτάσουν στους αστραγάλους της.

Η νεαρή κοπέλα, ξεκίνησε να μακραίνει τα μαλλιά της πριν από 14 χρόνια, όταν μία φίλη της της είπε ότι δεν θα μπορούσε να τα μακρύνει αρκετά για να τα κάνει πλεξίδα. Έτσι, από τότε σταμάτησε να τα κόβει. Όπως ήταν φυσικό, απέκτησε το ψευδώνυμο Ραπουνζέλ.

Η Daria, η οποία έχει πάνω από 218 χιλιάδες followers στα social media, υπολογίζει ότι τα μαλλιά της έχουν μήκος 1,5 μ.

Πολλές γυναίκες μάλιστα που τη θαυμάζουν, θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Μία γυναίκα έγραψε: "Μου θυμίζεις μια κούκλα Barbie, αγαπώ τα πάντα σε εσένα. Συνέχισε έτσι".

Κάποια άλλη ανέφερε: "Η φίλη μου, μου έδειξε τα βίντεο σου στο Facebook και ήθελα απλά να σου πω ότι είμαι εντυπωσιασμένη με τα μαλλιά σου. Είναι τόσο όμορφα."

Η Ραπουνζέλ είναι ένας χαρακτήρας σε ένα παραμύθι των αδερφών Γκριμ, η οποία είναι κλεισμένη σε έναν πύργο, αλλά αφήνει κάτω τα μακρά χρυσαφένια μαλλιά της, έτσι ώστε ένας πρίγκιπας να μπορεί να σκαρφαλώσει σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση