GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Μπάγερν ο Χάμες Ροντρίγκες

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου θα πρέπει να θεωρείται ο Χάμες Ροντρίγκες, καθώς οι πρωταθλητές Γερμανίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι έφτασαν σε ...


Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου θα πρέπει να θεωρείται ο Χάμες Ροντρίγκες, καθώς οι πρωταθλητές Γερμανίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι έφτασαν σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού. Οι άνθρωποι των δύο συλλόγων «έδωσαν τα χέρια» για διετή δανεισμό του 25χρονου διεθνούς, ο οποίος λήγει στις 30 Ιουνίου 2019, ενώ στη συνέχεια οι Βαυαροί έχουν την οψιόν να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον παίκτη. Ο Χάμες Ροντρίγκες θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του στο Μόναχο, μόλις περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε αυτή τη μεταγραφή. Η απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία του προπονητή μας, Κάρλο Αντσελότι, ύστερα από την επιτυχή συνεργασία τους στη Ρεάλ Μαδρίτης» δήλωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, και συμπλήρωσε: «Ο Χάμες είναι ένας εξαιρετικά πολυδιάστατος παίκτης. Είναι σκόρερ ο ίδιος, δημιουργεί πολλά γκολ και, εκτός αυτού, είναι σπουδαίος στις "στημένες" φάσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η μεταγραφή αυξάνει περαιτέρω την ποιότητα στην ομάδα μας».

Ο Ροντρίγκες εντάχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, προερχόμενος από τη Μονακό, μετά την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, στο οποίο ήταν πρώτος σκόρερ με έξι τέρματα. Την τελευταία τριετία κατέκτησε δύο φορές το Champions League και το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, καθώς και ένα πρωτάθλημα Ισπανίας. Συνολικά «έγραψε» 111 εμφανίσεις σε επίσημα παιχνίδια με τη «βασίλισσα», με απολογισμό 36 γκολ και 41 ασίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση