GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακάλυψαν καταδίωξη σκαφών του Λιμενικού οι Τούρκοι - ΒΙΝΤΕΟ

Τα τουρκικά ΜΜΕ προβάλλουν σήμερα ένα νέο βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται τρία σκάφη της ελληνικής ακτοφυλακής να το "βάζουν στα πό...


Τα τουρκικά ΜΜΕ προβάλλουν σήμερα ένα νέο βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται τρία σκάφη της ελληνικής ακτοφυλακής να το "βάζουν στα πόδια" όταν τα πλησιάζουν δύο σκάφη του τουρκικού λιμενικού.

Το περιστατικό συνέβη, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA, χθες το απόγευμα στα ανοιχτά της Κω, όταν τα τρία σκάφη της ελληνικής ακτοφυλακής προσπάθησαν πάλι να πλησιάσουν ένα πλοίο με τουρκική σημαία και κάποια τάνκερς, που έπλεαν στη συγκεκριμένη περιοχή.

Μετά την άμεση κινητοποίηση, όμως, της τουρκικής ακτοφυλακής, εμπόδισαν τελικά τα ελληνικά σκάφη να πλησιάσουν τα τουρκικά πλοία και τα ανάγκασαν να αποσυρθούν πίσω στην Κω και την Ψέριμο, ενώ μετά από 3 ώρες τελικά γύρισαν πίσω στο λιμάνι τους στην Κάλυμνο.

Το τουρκικό λιμενικό, όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, έχει αυξήσει τις περιπολίες του στο ανατολικό Αιγαίο, μετά το περιστατικό ανοιχτά της Ρόδου.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση