GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακλαμάνης: Να ισχύσει το ιδιώνυμο για τους "μπαχαλάκηδες"

Την μετατροπή του αδικήματος της ανεξέλεγκτης καταστροφής των πάντων σε ιδιώνυμο, ζητά ο Νικήτας Κακλαμάνης με ερώτηση προς τον υπουργό ...


Την μετατροπή του αδικήματος της ανεξέλεγκτης καταστροφής των πάντων σε ιδιώνυμο, ζητά ο Νικήτας Κακλαμάνης με ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή.

Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος του Σώματος που διατέλεσε δήμαρχος Αθηναίων και τον Δεκέμβριο του 2008 ένιωσε –όπως αναφέρει- τι σημαίνει να προσπαθούν κάποιοι με οργανωμένο σχέδιο να διαλύσουν μία πόλη, τονίζει «έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να πληρώσουν οι μπαχαλάκηδες».

Στην ερώτηση του θυμίζει ότι ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος προ διετίας του είχε απαντήσει ότι «υπουργείο μελετά και αξιολογεί κάθε πρόταση για αλλαγή της ποινικής νομοθεσίας, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον» και σημειώνει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αναλάβει την ευθύνη προστασίας του κοινωνικού συνόλου, που έχει γίνει έρμαιο 100-200 «μπαχαλάκηδων».

ΠΗΓΗ: ant1news.gr

2 σχόλια

  1. Συμφωνούμε ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟ!ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ!ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΔΑΔΡΟΜΙΚΑ!!!

    Λέμαι Να Εφαρμοστεί ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 74!

    Διότι Τα Χουντοσκατάς του 67 την βγάλαν "Καθαρή" Από Τους ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΤΩΝ Ξένων Αποικιοκρατών!

    Όλοι Από το 74 και μετά Πρέπει Να πάνε για ΙΔΙΩΝΥΜΟ Λόγω Μπαχαλάκιων της Χώρας!!!

    Συμφωνούμε ρε Αρσενική γριά;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνούμε ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟ! ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΔΑΔΡΟΜΙΚΑ!!!

    Λέμαι Να Εφαρμοστεί ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 74!

    Διότι Τα Χουντοσκατά του 67 την βγάλαν "Καθαρή" Από Τους ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΤΩΝ Ξένων Αποικιοκρατών!

    Όλοι Από το 74 και μετά Πρέπει Να πάνε για ΙΔΙΩΝΥΜΟ Λόγω Μπαχαλάκιων της Χώρας!!!

    Συμφωνούμε ρε Αρσενική γριά;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση