GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κικίλιας: Ο Τσίπρας έλεγε, γελώντας, τα μεγαλύτερα ψέματα

Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα είπε στη χθεσινή του τηλεοπτική συνέντευξη, εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας πως ο Πρωθυπου...


Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα είπε στη χθεσινή του τηλεοπτική συνέντευξη, εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας πως ο Πρωθυπουργός έλεγε, γελώντας, τα μεγαλύτερα ψέματα.0

Σε συνέντευξή του στον ρ/σ ΣΚΑΙ, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ τόνισε: «Παρακολουθήσαμε χθες τον κ. Τσίπρα να λέει, γελώντας, τα μεγαλύτερα ψέματα. Κοίταγε στα μάτια τους Έλληνες και χαμογελώντας τους σέρβιρε τα μεγαλύτερα ψέματα, τα οποία μπορούν να ειπωθούν. Αυτό είναι ύβρις για έναν λαό που στενάζει, υπερφορολογείται και κλείνει κάθε ημέρα τα μαγαζιά του, τις επιχειρήσεις του και είναι στο ταμείο ανεργίας και δεν βλέπει μέλλον. Το να έρθει ένας Πρωθυπουργός, ο οποίος τον έχει κοροϊδέψει ασυστόλως τα τελευταία 3 χρόνια και υφάρπαξε την ψήφο του, να μιλάει έτσι, είναι αδιανόητο, προσβλητικό και εξοργιστικό».

Ο κ. Κικίλιας υπενθύμισε πως ο Πρωθυπουργός, πριν το 2015, έλεγε «αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ» και το πήγε στα 5.600, μιλούσε για κατάργηση των μνημονίων και έφερε δύο ακόμα, υποσχέθηκε κατάργηση των πλειστηριασμών και κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, ενώ τώρα τα δίνει στα funds, μιλούσε για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, ενώ ο ΕΝΦΙΑ είναι εδώ και βασιλεύει, αύξησε τον ΦΠΑ παρά τις εξαγγελίες του για μείωση.

«Τα ψέματα έχουν και τα όριά τους. Όλο αυτό έχει εντυπωθεί, νομίζω, στη συνείδηση του Έλληνα, ότι δυστυχώς ο πρωθυπουργός μας βαδίζει σε αυτό το μονοπάτι. Αυτό το οποίο δεν μπορεί να αντέξει άλλο η ελληνική κοινωνία, η ελληνική οικονομία και η χώρα, είναι να συμπαρασύρει κι όλους εμάς μαζί».

Πρόσθεσε πως «οι πολίτες πρέπει να σκεφθούν πόσο δίκιο είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν πριν από ένα χρόνο, μιλούσε για πολιτική αλλαγή και εκλογές, γιατί φανταστείτε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα στη χώρα σήμερα, αν είχε γίνει αυτό έναν χρόνο πριν, ή πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα, αν δεν είχαν ανατρέψει την προηγούμενη κυβέρνηση με κορμό την Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμαρά πρωθυπουργό, αν το 2014 και με μια πιστοληπτική γραμμή, βγαίναμε στις αγορές και επιστρέφαμε σε μια κανονικότητα».

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, η χώρα με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχασε τρία χρόνια, κόστισε 100 δισ στην ελληνική οικονομία, 14,5 δισ στα ελληνικά νοικοκυριά, ενώ -όπως είπε- δεν ήρθε ακόμα το τέλος αυτής της τραγικής ιστορίας.

«Αν νομίζουν, λοιπόν, οι Έλληνες ότι ο κ. Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Καμμένος κι η συγκυβέρνησή τους, αυτά τα οποία έλεγαν πριν το 2015, ή μετά, τα υλοποίησαν και είναι εντάξει με τη συνείδησή τους και με τους πολίτες που τους ψήφιζαν, άλλο τόσο, θα υλοποιήσουν αυτά τα οποία λένε σήμερα» είπε ο κ. Κικίλιας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση