GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Ο Τσίπρας ομολογεί τα λάθη και την ανικανότητά του

«Ο κ. Τσίπρας παραδέχτηκε τα λάθη, τα ψέματα, την άγνοια και την ανικανότητά του να διαλέγει συνεργάτες", αναφέρει, μεταξύ άλλων, σ...


«Ο κ. Τσίπρας παραδέχτηκε τα λάθη, τα ψέματα, την άγνοια και την ανικανότητά του να διαλέγει συνεργάτες", αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, για τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην εφημερίδα «The Guardian».

Στην ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει: "Ελπίζουμε να μη χρειαστούν άλλα δύο χρόνια για να παραδεχτεί και την τεράστια ζημιά που προκάλεσε στη χώρα.

Όχι μόνο στην οικονομία, με τη ζημιά άνω των 100 δισ. ευρώ του πρώτου εξαμήνου, τα δύο πρόσθετα Μνημόνια, τη λιτότητα στην οποία έχει δεσμεύσει τη χώρα για πολλά ακόμα χρόνια, τους αυξημένους φόρους και τα φουσκωμένα εκκαθαριστικά των πολιτών.

Αλλά και στην ποιότητα της πολιτικής μας ζωής, με τον διχαστικό λόγο του και τη συστηματική υπονόμευση των δημοκρατικών μας θεσμών.

Αλλά και να μην το παραδεχτεί ο κ. Τσίπρας, μικρή σημασία έχει.

Το ξέρουν οι πολίτες και γι’ αυτό του έχουν γυρίσει την πλάτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση