GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ε.Ε. υποστηρίζει την τρομοκρατία!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ Νέες κυρώσεις εναντίον της Συρίας! Τώρα που η " αραβική άνοιξη " ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Νέες κυρώσεις εναντίον της Συρίας!
Τώρα που η "αραβική άνοιξη" με στόχο την...
ανατροπή του προέδρου Άσαντ απέτυχε παταγωδώς με τη νίκη του Συριακού λαού εναντίον της ιμπεριαλιστικής επίθεσης...
Τώρα που ο αγωγός του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας (σήμερα και σε μεταξύ τους σύγκρουση) για τη μεταφορά ενέργειας στην Ευρώπη μέσω Δαμασκού απέτυχε...
Τώρα το μοναδικό όπλο στα χέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης του 4ου Ράιχ παραμένουν οι κυρώσεις εναντίον του λαού της Συρίας, που υπερασπίστηκε την πατρίδα του κι επανεξέλεξε δημοκρατικά τον πρόεδρο Άσαντ και την κυβέρνησή του από την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μισθοφόρων, δολοφόνων από περισσότερες από 80 χώρες του πλανήτη...
Τώρα το διευθυντήριο των Βρυξελλών που δεν διαθέτει καν αστική εκλογική νομιμοποίηση ανακοίνωσε νέες κυρώσεις εναντίον της Συρίας. Κυρώσεις εναντίον 16 Σύρων πολιτών "για το ρόλο τους στην ανάπτυξη και χρήση χημικών όπλων εναντίον άμαχων πολιτών", όπως επισημαίνει η Φεντερίκα Μογκερίνη, μια ανεπάγγελτη εκπρόσωπος άμυνας και εξωτερικών μια Ευρώπης που μπροστά της ωχριά η ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ.
Αυτή η πολιτική, ηθική και πολιτιστική χρεοκοπία των γραφειοκρατών της Ευρώπης με την υπογραφή της Μογκερίνι, εκπροσώπου των υπουργών των Εξωτερικών της Ε.Ε., ή σωστότερα η επιβλέπουσα τους ευρωπαίους υπουργούς των Εξωτερικών για λογαριασμό του υπέρ-εθνικού κεφαλαίου, δεν αξίζει ανάλυσης ή σχολιασμό. Δεν βρέθηκε ένας/μία υπουργός των Εξωτερικών της Ε.Ε. να ψιθυρίσει κι όχι ν' αντισταθεί ή να υψώσει άλλη φωνή διαφορετική της αφέντρας του Φεντερίκας Μογκερίνι. Ούτε καν η "αποχή" μια χώρας από αυτή τη δολοφονική πολιτική.
Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία...... είχαμε επισημάνει στις 29 Μάη του 2016, όταν οι υπουργοί των Εξωτερικών της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας"  με εντολές της Μογκερίνι είχαν εκ νέου ανανεώσει το δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας.
...ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!  είχαμε επισημάνει το Δεκέμβρη του 2016, όταν η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, η ανεπάγγελτη Federica Mogherini, μετά τη λήξη της Συνόδου Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες ανακοίνωσε την ενίσχυση του εμπάργκο και των κυρώσεων εναντίον του "καθεστώτος της Συρίας", το οποίο συνεχίζει να εφαρμόζει "καταπιέσεις και καταστολή" στη χώρα και καταδικάζει "τις συστηματικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις παραβιάσεις στο διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο".
Ακόμη και τον Ιούλη του 2014 επισημαίναμε Σχετικά με τις οικονομικές κυρώσεις και το εμπάργκο, που επέκτειναν οι ΗΠΑ και οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ… εναντίον της Συρίας, όπως και διαρκώς τα έξι χρόνια της εισβολής κι ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας. 
Για έξι ολόκληρα χρόνια -διανύουμε τον έβδομο χρόνο ιμπεριαλιστικής επίθεσης- όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις στάθηκαν σθεναρά εχθρικές απέναντι στη φίλη και σύμμαχο Συρία, το λαό των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Όλα αυτά τα χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις συμμετέχουν στους "Φίλους της Συρίας" μαζί με την «Βόρεια Κύπρο», δηλαδή το ψευδοκράτος, μαζί με το προτεκτοράτο "Κόσοβο" που εκπαιδεύει τους τρομοκράτες, μαζί με την «Μακεδονία», δηλαδή τη FYROM, τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, την Τουρκία και τις "πολιτισμένες" ευρωπαϊκές χώρες.
Όλα αυτά τα χρόνια η πατρίδα μας έγινε επισήμως, ακόμη και με παπική βούλα (Νομιμοποιούν τα σύμβολα των δολοφόνων τζιχαντιστών... χωρίς ντροπή!), η χώρα που φιλοξενεί και προστατεύει τους δολοφόνους του FSA ("ελεύθερου συριακού στρατού"), που δραπέτευσαν μετά το καλοκαίρι του 2015 μαζί με τους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και μισθοφόρους, μπροστά στην προέλαση του στρατού της νόμιμης Συριακής κυβέρνησης και την απελευθέρωση κατεχόμενων εδαφών της Συρίας.
Όλοι αυτοί που μετέφεραν την έδρα του FSA από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα, απολαμβάνουν πλήρους προστασίας και διευκολύνσεων. Διαδηλώνουν υψώνοντας τις σημαίες δολοφόνων κι έχουν τη συμπαράσταση όλων των πολιτικών κομμάτων (εξαιρουμένου του ΚΚΕ) και κυρίως της ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, της "δικαιωματικής αριστεράς", των ελληνόφοβων που μαζί με τις ΜΚΟ καταλαμβάνουν ακόμη και περιουσίες Ελλήνων πολιτών (π.χ. City Plaza) με "πολιτικό" πρόσχημα την "κοινωνία των πολιτών" (Σόρος), τα "ανοιχτά σύνορα", την δήθεν υπεράσπιση των "μεταναστών".


Σήμερα "μαύρη επέτειος" της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο μας, θυμίζουμε πως οι ελληνικές κυβερνήσεις "ξέχασαν" τη διαχρονική κι επιθετική πολιτική της Συρίας υπέρ της Κύπρου κι εναντίον του τουρκικού καθεστώτος σε όλα τα διεθνή φόρουμ.
Σήμερα με τις προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο, τη Θράκη και την Κύπρο μας, θυμίζουμε πως όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις "ξέχασαν" την σοβαρή κρίση του Μάρτη 1987, όταν το “Σισμίκ” συνοδευόμενο από τουρκικό πολεμικό αμφισβητούσε την εθνική μας κυριαρχία και τότε ποιος απέτρεψε τον τουρκικό επεκτατισμό: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!
Επιπροσθέτως, δεν αξίζουν σχολιασμό τα περί χημικών όπλων του Άσαντ από τη Μογκερίνι και τους περί αυτήν υπουργούς των Εξωτερικών, όταν ο ίδιος ο ελεγχόμενος ΟΗΕ έχει διασαφηνίσει το ζήτημα, αλλά ακόμη κι ο Επίσκοπος Χαλεπιού των καθολικών -ας αφήσουμε κατά μέρος τους Ελληνορθόδοξους του Πατριαρχείου Αντιοχείας, που έχουν ταυτοποιήσει ως Ασαντιστές- δεν αφήνει περιθώρια: Επίσκοπος Χαλεπίου: "Ποια επίθεση με χημικά όπλα;"
Εκείνο που προκαλεί πολύ γέλιο από την προχθεσινή θεατρική παράσταση γελοίων ηθοποιών, είναι οι κυρώσεις σε πρόσωπα, δηλαδή σε Σύρους πολίτες.
Ας θυμηθούμε το 2014 που επέβαλαν οι ευρωπαίοι ΥΠΕΞ κυρώσεις και στον τότε αντισυνταγματάρχη (σήμερα στρατηγό) Sohail Al Hassan, επονομαζόμενος «Τίγρης» και «Κίτρινος Άνεμος». Τον στρατιώτη της Συρίας που έγινε ο φόβος και τρόμος για τους τζιχαντιστές.
Οι κυρώσεις στον "Τίγρη", όπως κι οι χθεσινές σε άλλους: δέσμευση της περιουσίας τους στις χώρες της Ε.Ε., απαγόρευση μετάβασης σε χώρες της Ε.Ε. (βλ. ΕΔΩ).
Κυρώσεις ή πλήρης εξευτελισμός κάθε έννοιας σοβαρότητας;
Σημειώναμε τότε:
"Ας δούμε τα κεφάλαια, την περιουσία του αντισυνταγματάρχη Sohail Al Hassan:
Ένα χωράφι δύο στρεμμάτων, που αποκτήθηκε από τον αναδασμό και παραχώρηση της γης σ’ αυτούς που την δουλεύουν, από την σοσιαλιστική επανάσταση στη Συρία. Σ’ αυτό το χωράφι ο συνταγματάρχης καλλιεργεί διαδοχικά, καπνό τη μία χρονιά και ντομάτες την επόμενη.
Σ’ αυτό το χωράφι οικοδόμησε σπίτι με τρία δωμάτια και μια βεράντα, όπως συνηθίζουν όλοι οι Σύριοι, και η άδεια οικοδόμησης έχει δοθεί όπως σε όλους τους πολίτες με τον αναδασμό.
Στην ταράτσα του σπιτιού υπάρχει κι απλώνεται μια κληματαριά, όπως συνήθως αρέσει κι έχουν όλοι οι Σύριοι, που έχει σαν θέα το κόκκινο χώμα του χωραφιού. Κόκκινο σαν το αίμα των μαρτύρων της Συρίας.
Στο χωράφι έχει φυτεμένα 20 ελαιόδεντρα, που περιποιείται ο ίδιος με τα ίδια του τα χέρια και μαζεύει τις ελιές για το λάδι της οικογένειάς του. Εγκαταλείπει τις ελιές μόνον όταν τον καλεί η πατρίδα, για να υπερασπιστεί την πατρίδα όλων των Σύριων, χριστιανών και μουσουλμάνων.
"
Χθες η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε νέες "κυρώσεις" σε πρόσωπα!
Θα δημεύσει την περιουσία στο εξωτερικό και θα απαγορεύσει να κάνει τουρισμό στην Ευρώπη στον Μυθικό Κομαντάντε Issam Zahreddine, τον ήρωα της Αντίστασης στην πολιορκημένη Deir Ezzor, εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια από τους τζιχαντιστές.
Θέλει να μας τρελάνει η ανεπάγγελτη Μογκερίνι κι οι υπουργοί των Εξωτερικών της Ε.Ε.;
Η μοναδική περιουσία του Διοικητή της 104ης Ταξιαρχίας Αλεξιπτωτιστών της Δημοκρατικής Φρουράς, είναι το όπλο του. Το διαμέρισμά του στο χωριό του έχει καταστραφεί κι ο ίδιος είναι "εγκλωβισμένος" στην Deir Ezzor των 125.000 χιλιάδων κατοίκων, των Ελεύθερων Πολιορκημένων που υπηρετεί στην πρώτη γραμμή χωρίς μια ημέρα άδεια για 4 χρόνια!
Για να είμαστε δίκαιοι... πήρε μία (1) ημέρα άδεια το Σεπτέμβρη του 2016, όταν ο 56χρονος Κομαντάντε με ελικόπτερο άφησε την πόλη που υπερασπίζεται για να επισκεφθεί τον πρώτο του εγγονό, του πρωτότοκου γιου του κι επέστρεψε ξανά στην πολιορκημένη πόλη.
Όμως κάνει συχνά "εκδρομές"... Όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα σε άλλες εμπόλεμες ζώνες, ο θρύλος του Συριακού λαού παίρνει επίλεκτους άνδρες του και "καθαρίζει" κάθε πρόβλημα. Η Χεμπολάχ τον θεωρεί ήρωα, οι στρατιώτες του πέφτουν στη φωτιά γι' αυτόν, μιας και μπαίνει πρώτος και στην πρώτη γραμμή των μαχών. Τελευταία κάνει επισκέψεις και στους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών.
Αυτός ο ήρωας καταπιέζει άμαχο πληθυσμό, σύμφωνα με την Μογκερίνι και τους ευρωπαίους ΥΠΕΞ...
Για ρωτήστε τους 125.000 αμάχους στη Deir Ezzor, το Μεσολόγγι της Συρίας, πόσο τους καταπιέζει αφού δεν πέρασε μέσα στην πόλη ούτε μύγα τζιχαντιστών. Αποκλεισμένοι, τροφοδοσία σε τρόφιμα με ρίψεις αλεξιπτώτων, αλλά η πολιορκημένη πόλη παραμένει ελεύθερη. Όπου να 'ναι πλησιάζει η ώρα που ο στρατός της Συρίας, που κατευθύνεται προς τα εκεί, θα στείλει στα τάρταρα τους τρομοκράτες.
Ο υπόνομος της Ε.Ε. μόνο ναυτία μπορεί να προκαλεί. Ο πανικός της ήττας των νεοαποικοκρατών στην Ελεύθερη κι Αδούλωτη Συρία, μόνο γελοίες αποφάσεις μπορεί να παράξει...
Άσχετο;
Δεν βρέθηκε ένας υπουργός των Εξωτερικών που θα τολμούσε να απευθυνθεί στη Μογκερίνι και να της πει: Συντρόφισσα (είναι κι "αριστερή" η ανεπάγγελτη Φεντερίκα), ή κυρία Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής... δεν βάζουμε κάποιον άλλον στη λίστα της ντροπής; Έναν πάμπτωχο στρατιώτη που η αγάπη του για την πατρίδα του τον έχει κάνει θρύλο, σύμβολο για το λαό, δεν μας βοηθάει... μας ρεζιλεύει στις χώρες μας... Σας παρακαλούμε, μην μας ξεβρακώνετε έτσι!

1 σχόλιο

  1. Πρέπει Να Τελειώνουμε με Ταχύτητα Του Φωτός Με Το Βοθροπαρακράτος και Το "Νομιμο" Κράτος ΤΩΝ Αγγλοαμερικανών Αποικιοκρατών στην Χώρα Μας ΑΠΟ Το 21 Μέχρι Σήμερα (... και αν φύγαν οι Γερμανοί {ΟΙ Γερμανοί Δεν Είχαν Ούτε Έχουν Ρίζες στην "Ελληνική" Πολιτική Σκηνή ακόμη και από την Εποχή του ... Οθωνα!} είρθαν οι Αγγλοαμερικάνοι... Καινούργια Πάλη Κατοχή {Χούντα/Κύπρος/Εξωρίες/Εκτελεστικά Αποσπάσματα ... Το Σήμερα!}!

    Η "ΔΕΞΙΑ" και ΌΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΜΗ/ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΞΕΝΗ(οι) Με Την Ελληνική Ιστορική Συνείδηση! Εκπροσωπούν ΏΣ Αριστοι Λακέδες/Προδότες Τα Συμφέροντα Των Αποικιοκρατών Των Αγγλοαμερικανών και εν μέρη Τον Γαλλικό Αποικιοκρατισμό (Βλ. συν τοις άλλοις και το 22) που έχει Σχέση με την ... Αμερικάνικη Ανεξαρτησία (υπόψη: Όπως Δεν Τελείωσε ο Αμερικάνικος Εμφύλιος Πόλεμος Έτσι Δεν Τελείωσε και ο Δικός ΜΑΣ Εμφύλιος Των Αγγλοαμερικανών/Χούντα67/Κύπρος !!!)

    Και Μιλάτε για Έλληνες και ... Ελληνική Δικαιωσύνη;;;

    Ερώτηση Ρέ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και ΚΑΘΗΚΙΑ: ΕΓΙΝΕ Αναθεώρηση ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ Πραγματικών ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ;;; Για Την Ιστορία: Ακόμη και Τα ΣκατοΝαζοί ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΝΎΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΤΟΥΣ!!! Ακόμη και Τα ΣκατοΝαζοί "Σεβάστηκαν" κάτι!!! ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΟΛΑΚΕΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΝΑΖΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΛΗΨΗ!!!

    2ον. Μάθαμε ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ;;;

    3ον. Μάθαμε ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΡΑΦΗ;;;

    4ον. Μάθαμε ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ;;;

    5ον. Μάθαμε ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ Γιάννη Παπαϊωάννου;;;

    6ον. ΘΑ ΜΆΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ/ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟ 21 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;;;

    [Η Σημερινή Υπόθεση Με Την Κατάφωρη ΑΔΙΚΙΑ με την Κοπέλα είναι μια Συνέχεια Του Ίδιου και Αυτού Βόθρου Που Κατέστρεψαν και Καταστρέφουν Την Πατρίδα ΜΟΥ! Τώρα Καταλαβαίνουμε Τους Νέους (Νεαρούς) Ελληνες που καίγαν Ελληνικές Σημαίες!!! Άλλο Τρόπο Δεν Είχαν για να πουν: ΜΑΣ ΚΑΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!! ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΝΈΟΙ!!!]

    Όσο Αναφορά την "Ομιλία" του ΠτΔ Στα Ελληνικά Όπλα... ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙΗ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΛΑΚΕ ΠΟΥ την Δεκαετία του ... 50 είπε: Ιδού Κύριε Πρόεδρε ο Στρατός Σας!!! Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΌΠΛΑ ΔΕΝ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΚΑΤΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΣΑΤΑΝΑ!!!

    ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΌΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ... ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ!!! (Πρώτα Κτυπάμε και Ύστερα Ρωτάμαι ... Σε Όποιον Τολμήσειη Αμφισβήτηση!!!)


    ΥΓ. Η Παραμικρή Απόκλιση Από Τα Άνω ΘΑ Ναι ο Εξευτελισμός και η Ταπείνωση Όπως το 22 Όπως το 41 (η Συνθηκολόγηση Στην Ναζί Γερμανία ΕΙΤΑΝΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ Ελληνικών ΌΠΛΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ/ΟΙ Άγγλοι είτανε ... μαζί με την Ναζιστικοφασιστικό Γερμανικό Κράτος/Συνθήκη Μονάχου Τσαμπερλάιν!!! Η Ελλάδα ήδη από Το 40/41 ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!!! Η Ναζιστικοφασιστική Γερμανία του Τότε "κέρδιζε" επειδή οι Άλλοι Είτανε Αυτοί που Είτανε - ΜΗ Έτοιμη! Εμείς Είμασταν Έτοιμοι τόσο Από Τον Λεωνίδα/Θεμιστοκλή όσο και από το 1821 το 1922 και Το Ελληνικό Έπος (Όχι ... Αλβανικό Επος!) Του 40!!! Άλλωστε Το Έδειξε και Το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ΑΥΤΟ!!!)) όπως ο ξευτιλισμός το 67 με Αποκορύφωμα το 74!!!

    Μακριά Από Τους Φονιάδες ΤΩΝ Λαών ΤΩΝ Αγγλοαμερικανών!!! Ο Πόλεμος Της Κριμαίας που ΜΑΣ Έφερε Την Εθνική Καταστροφή του 22 ΆΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΗΝΥΜΑ!


    Ο Αρχηγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση