GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Προκόπης Παυλόπουλος συναντήθηκε με τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς και η  Κάτια Ζυγούλη, βρέθηκαν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη ...


Ο Σάκης Ρουβάς και η  Κάτια Ζυγούλη, βρέθηκαν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.
Ο κ. Παυλόπουλος ήταν καλεσμένος στον γάμο του ζευγαριού, ωστόσο δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Το ζεύγος Ρουβά έβγαλε μία φωτογραφία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την οποία ο Σάκης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
«Μεγάλη μας τιμή και ιδιαίτερη χαρά η συνάντηση μας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.
Δείτε την ανάρτηση:

1 σχόλιο

  1. Ρέ Μούργο Τι έκανες στο Κονάκι σου για Την Σήμερον Ημέρα;;;;

    Πάρε να Έχεις και να μάθεις Dr. Dr. Πρωκτολόγε!!


    Τον ρόλο των φονιάδων των Λαών των Αμερικανών των ξέρουμε καλά με της Φασιστικές Στρατιωτικές Χούντες Τους που Επέβαλαν!

    Τον Ρόλο ΤΩΝ Βρετανών/Αγγλων Αποικιοκρατών για το Ζήτημα της Κύπρου ΔΕΝ ΜΙΛΆ ΚΑΝΕΙΣ!!!
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

    ΟΙ Άγγλοι ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ... 1944!!!

    ΈΞΩ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!!

    ΈΞΩ ΤΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ/ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!

    ΈΞΩ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΎΡΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ!!!

    ΕΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗ!!!





    Υ.Γ. Ευχαριστούμε Την Κραταιά Σοβιετική Ένωση που ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΉ ΔΙΠΛΟΜΑΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΟΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΣΚΑΤΑ!!! Θυμούμαστε και Ευχαριστούμαι Την ΣΟΒΙΕΤΙΚΉ ΈΝΩΣΗ!!! (Όταν την Χώρα μας κυβερνούσαν Λακέδες ΤΩΝ Αγγλοαμερικανών Αυτών που ΜΑΣ κάναν τον Εμφύλιο και Τα Ξερονήσια και Την Αμερικάνικη Χούντα Του 67 και Τα Ίδια ΑγγλοΑμερικάνικα Σκατά Κάναν Την Κατεχώμενη Κύπρο!!! ΕΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση