GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποινική δίωξη για τις μπαλωθιές με έναν τραυματία σε γλέντι στην Κρήτη

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο άσκησε σήμερα ο Εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος του 46χρονου άνδρα που φέρετ...


Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο άσκησε σήμερα ο Εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος του 46χρονου άνδρα που φέρεται να τραυμάτισε με το όπλο του τον επιστήθιο φίλο και κουμπάρο του, στη διάρκεια γλεντιού στο Μεταξοχώρι.

Ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση και τα άλλα δύο άτομα που συνελήφθησαν μετά το περιστατικό οδηγήθηκαν επίσης στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ωστόσο επειδή ο πατέρας του 46χρονου και ο αδελφός του θύματος κατηγορούνται για πλημμελήματα, όπως είναι η ψευδορκία και η υπόθαλψη εγκληματία, αφέθησαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται πως το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Μεταξοχώρι του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, κατά τη διάρκεια γλεντιού, όταν ο 46χρονος φέρεται πάνω στο κέφι να έβγαλε το όπλο πυροβολώντας στον αέρα.

Δύο από τις σφαίρες, χτύπησαν τον φίλο και σύντεκνό του, ο οποίος διασκέδαζε στο ίδιο γλέντι τραυματίζοντάς τον σοβαρά στον θώρακα.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Πιθανότατα εντός της ημέρας, ο 46χρονος να οδηγηθεί ενώπιον και του ανακριτή για την απολογία του.

ΠΗΓΗ: Cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση