GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Συνιστούμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι πιο προσεκτικός όταν κατηγορεί για ψέματα την Αριστερά και τον Πρωθυπουργό», τονίζει ο ΣΥΡΙΖ...


«Συνιστούμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι πιο προσεκτικός όταν κατηγορεί για ψέματα την Αριστερά και τον Πρωθυπουργό», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο του για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ.

Σχολιάζει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «απέδειξε για μια ακόμα φορά πως είναι ο καλύτερος πλασιέ των ιδιωτικών συμφερόντων».

Επιπλέον, σχολιάζει ότι το πολιτικό σχέδιο του «αμφισβητείται έμπρακτα ακόμα και από τα στελέχη του κόμματός του που παρευρέθηκαν στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Στερεάς Ελλάδας, που διεξήχθη στη Λαμία».

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «ένας πολιτικός αρχηγός που είναι στενά συνδεδεμένος με τη διαπλοκή και το σκάνδαλο της Siemens, που για χρόνια δεν πλήρωνε τα δάνεια του "Κήρυκα Χανίων", εκμεταλλευόμενος την πολιτική του ιδιότητα και που εξακολουθεί να κρατά κρυφό το πόθεν έσχες της συζύγου του, οφείλει να είναι πολύ πιο προσεκτικός όταν μιλά για θέματα ακεραιότητας, απευθυνόμενος προς την Αριστερά».

«Από εκεί και πέρα», συνεχίζει, «στη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε για μια ακόμα φορά πως είναι ο καλύτερος πλασιέ των ιδιωτικών συμφερόντων». Καθώς, όπως συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ζήτησε απολύσεις των συμβασιούχων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρότεινε την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και τη μείωση των κρατικών δαπανών».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει στον κ. Μητσοτάκη ότι «αναμασώντας τις γνωστές φλυαρίες περί "συντεχνιών", δεν κάνει τίποτε άλλο από το να στηρίζει, με κάθε μέσο, την εκχώρηση ακόμα και του κρίσιμου τομέα του κοινωνικού κράτους στους ιδιώτες, χωρίς να τολμά να μιλήσει για το κόστος αυτής της επιλογής για τους πολίτες».

Και καταλήγει: «Το σίγουρο είναι ότι το πολιτικό σχέδιο του Κυρ. Μητσοτάκη αμφισβητείται έμπρακτα ακόμα και από τα στελέχη του κόμματός του που παρευρέθηκαν στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Στερεάς Ελλάδας, που διεξήχθη στη Λαμία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση