GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φονική επίθεση σε τουριστικό θέρετρο της Αιγύπτου - Νεκροί δύο Γερμανοί τουρίστες - ΦΩΤΟ

Γερμανικής εθνικότητας είναι οι δύο τουρίστριες που σκοτώθηκαν κατά την επίθεση ενός άνδρα με μαχαίρι στο παραθαλάσσιο θέρετρο Χουργκάντ...


Γερμανικής εθνικότητας είναι οι δύο τουρίστριες που σκοτώθηκαν κατά την επίθεση ενός άνδρα με μαχαίρι στο παραθαλάσσιο θέρετρο Χουργκάντα στην Ερυθρά Θάλασσα, σύμφωνα με ανακοίνωση του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Όπως αναφέρει ο υποστράτηγος Μοχάμεντ Ελ Χαμζάουι, που είναι υπεύθυνος για θέματα ασφαλείας στην περιοχή της Ερυθράς, μεταξύ των τραυματιών είναι και δύο Τσέχοι τουρίστες.

Το κίνητρο της επίθεσης παραμένει ακόμη αδιευκρίνιστο. Σύμφωνα με το υπουργείο, ο δράστης, ο οποίος έχει συλληφθεί, κολύμπησε από μια γειτονική δημόσια παραλία μέχρι το θέρετρο όπου έκαναν τις διακοπές τους τα θύματα.

Εξτρεμιστές ισλαμιστές έχουν βάλει πολλές φορές στο στόχαστρο την τουριστική βιομηχανία της Αιγύπτου το τελευταίο διάστημα. Τον Ιανουάριο του 2016 δύο άνδρες οπλισμένοι με πιστόλι, μαχαίρι και μια ζώνη με εκρηκτικά τραυμάτισαν τρεις ξένους τουρίστες στην παραλία ενός ξενοδοχείου στη Χουργκάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση