GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η "εξαφανισμένη" ιστοσελίδα του Ευγενιδείου...

Μέχρι και αυτή την ώρα (8 μμ Κυριακής) η επίσημη ιστοσελίδα του Ευγενιδείου δεν εμφανίζεται!  Βγαίνει η ένδειξη "Δεν είναι δυνατή...

Μέχρι και αυτή την ώρα (8 μμ Κυριακής) η επίσημη ιστοσελίδα του Ευγενιδείου δεν εμφανίζεται! 
Βγαίνει η ένδειξη "Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο"...
Πριν "χαθεί" η ιστοσελίδα -από χθες Σάββατο το απόγευμα- τι έγραφε για τη μοργή και τον χαρακτήρα του Θεραπευτηρίου; Ιδού:

Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο

Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο ιδρύθηκε το 1975 από τον Αρίστο Ευγενίδη, ιατρό Ω.Ρ.Λ, και λειτουργεί από τότε μέχρι σήμερα ως Ανώνυμη Εταιρεία. Στόχος είναι να προσφέρει σε κάθε Έλληνα ασθενή νοσηλεία σε διεθνή πρότυπα. Τα τελευταία χρόνια ανήκει σχεδόν εξ ολοκλήρου στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στους χώρους του λειτουργούν πανεπιστημιακές κλινικές και άλλες μονάδες της Ιατρικής Σχολής. Πλαισιώνεται από επιστήμονες διεθνούς κύρους και διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες σε χιλιάδες ασθενείς.
Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο στα Ιλίσια (Παπαδιαμαντοπούλου 20). Λόγω πληρότητας χώρου, κάποιες από τις μονάδες του φιλοξενούνται σε παράπλευρα κτίρια. Διαθέτει 126 κλίνες, ειδικά διαμορφωμένες για να εξυπηρετούν τις νοσηλευτικές ανάγκες και να εξασφαλίζουν την άνετη διαμονή των ασθενών. Είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Στο νοσοκομείο λειτουργούν και εξωτερικά ιατρεία, τα οποία δέχονται μεγάλο αριθμό ασθενών καθημερινά.
 Οι μονάδες και τα εργαστήρια του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου στελεχώνονται από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με μακρόχρονη εξειδίκευση και διεθνή αναγνώριση ενώ πολλοί από τους ιατρούς είναι καθηγητές Πανεπιστημίου και λοιπά μέλη Δ.Ε.Π. Η λειτουργία των μονάδων βασίζεται σε διεθνή πρωτόκολλα και εναρμονίζεται με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με στόχο την παροχή υπηρεσιών ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών.
Στο νοσοκομείο εφαρμόζονται όλες οι νεώτερες διαγνωστικές και θεραπευτικές πράξεις, μερικές από τις οποίες πραγματοποιούνται κατ' αποκλειστικότητα ή σε λίγα νοσοκομεία της Ελλάδας. Κάποιες από τις μονάδες έχουν τύχει παγκόσμιας διάκρισης για την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Στους χώρους του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου πραγματοποιούνται ιατρικές πράξεις και από εξωτερικούς συνεργάτες ιατρούς.
Εκτός από το κλινικό έργο, οι μονάδες του νοσοκομείου έχουν να επιδείξουν και σημαντικό ερευνητικό έργο, καθώς πολλές μελέτες που έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή ιατρικά περιοδικά και παρουσιαστεί σε παγκόσμια συνέδρια έχουν πραγματοποιηθεί από επιστημονικές ομάδες του νοσοκομείου. Αξιόλογο είναι και το εκπαιδευτικό τους έργο, καθώς στις αρμοδιότητές τους ανήκει η εκπαίδευση τόσο των φοιτητών της Ιατρικής και της Νοσηλευτικής Σχολής όσο και των ειδικευόμενων και ειδικευμένων ιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση