GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την Ηριάννα - ΒΙΝΤΕΟ

Ηρεμία επικρατεί εδώ και λίγη ώρα, μετά τις φωτιές και την ένταση που προκάλεσε ομάδα περίπου 150 ατόμων, σύμφωνα με την Αστυνομία, μετ...


Ηρεμία επικρατεί εδώ και λίγη ώρα, μετά τις φωτιές και την ένταση που προκάλεσε ομάδα περίπου 150 ατόμων, σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά την απόφαση του Εφετείου για συνέχιση της ποινής της 29χρονης Ηριάννας και του συγκατηγορούμενού της.
Ομάδα των αλληλέγγυων, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, έφτασε στην πλατεία Εξαρχείων, αφού πέταξε αρχικά πέτρες εναντίον των ΜΑΤ έξω από το Εφετείο, άναψε φωτιές σε κάδους στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και στην οδό Ιπποκράτους, όπου διακόπηκε η κυκλοφορία, ενώ επίθεση με πέτρες δέχτηκαν επίσης οι αστυνομικές δυνάμεις στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Καλλιδρομίου.
Πριν από λίγα λεπτά άνοιξε το ρεύμα κυκλοφορίας της λεωφόρου Αλεξάνδρας προς Πατησίων, ενώ αποκαθίσταται η κυκλοφορία και στο αντίθετο ρεύμα και στην οδό Ιπποκράτους, καθώς οι δρόμοι καθαρίζονται από την Πυροσβεστική και συνεργεία του Δήμου.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.

2 σχόλια

  1. Ο Παραλογισμός Στο Πλήρες Μεγαλείο Του!

    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΉ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ!!!

    Αυτές και Άλλες Παρόμοιες Αποφάσεις της "Ελληνοποιημένης Αποικιοκρατικής Δικαστικής Δικαιοσύνης" εμπεριέχουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!

    Ανέκαθεν και Πάντοτε η Αντιστροφή Της (έστω και κοινής) ΛΟΓΙΚΗΣ τόσο σε Κοινωνικοπολιτικό επίπεδο όσο και επιστημονικό είτανε και ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ Ναζιστοφασιστικών Ιδεολογικών Ρευμάτων! Η Ιστορία Είναι ο Μάρτυρας Αυτού!

    Η "Απόφαση" της Εμφυλιοπολεμικής Δικαιοσύνης Άλλων Πρόσφατων Καταραμένων και Ανθελληνικών Καιρών/Χρόνων Παραβιάζει και Βιάζει Τόσο Την Κοινή Όσο και Την Επιστημονική Λογική!!! Αυτό Δεν Έχει Σχέση ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ/ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ (για τους Σκατοφωστήρες ΟΛΟΥΣ: Νοοτροπία Εστί ΤΡΟΠΗ (ΕπιστημονικοΦυσικός Ορος) ΣΚΕΨΗΣ και ΌΧΙ... τρόπος σκέψης!!! Εντάξει ΜΛΚες;;;



    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ (Χωρίς "να" "θα" "όταν" και "ναι" "μεν" "αλλά") ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗΣ ΜΕ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!


    Όλοι Ελέγχονται Τόσο Από Τον Ζωντανό Θεό όσο και από Τον Θεό Του/Των Θανάτου/Νεκρών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H απόφαση του δικαστηρίου με ψήφους 3-2 για τη συνέχιση της φυλάκισης της Ηριάννας αποτελεί μνημείο του έρποντος φασισμού, της αίσθησης απόλυτης ασυλίας για αυθαιρεσία που υπάρχει μέσα στους κατασταλτικούς μηχανισμούς και στη δικαστική εξουσία..

    Ο ίδιος εισαγγελέας που είχε προτείνει την αποφυλάκιση των ηγετών της δολοφονικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, ο ίδιος διέταξε την συνέχιση της προφυλάκισης της Ηριάννας, σαν συνέχεια μιας καταδίκης χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο.

    Η απόφαση αυτή δεν είναι μόνη της... Αποτελεί συνέχεια της απόφασης του Αρείου Πάγου που δίνει το δικαίωμα στους εργοδότες να μην πληρώνουν τους εργαζόμενους τους, των αποφάσεων που έχουν βγάλει «συνταγματικά» τα μνημόνια και πολλών άλλων πρόσφατων ποινικών δικαστικών αποφάσεων για καταδίκες διαδηλωτών, νεολαίων, απεργών...

    Αποτελεί την απόδειξη ότι κοινωνική εξαθλίωση και καταστολή βαδίζουν μαζί και υπηρετούνται από όλους τους φορείς των εξουσιών διαλύοντας κάθε αντίθετη αυταπάτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση