GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ: Ο Πρωθυπουργός φαντασιώνεται μια άλλη πραγματικότητα στη χώρα

"Μιλώντας διαρκώς σε ελεγχόμενα ακροατήρια, ο κ. Τσίπρας δείχνει με τους «πανηγυρικούς» του να έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικ...


"Μιλώντας διαρκώς σε ελεγχόμενα ακροατήρια, ο κ. Τσίπρας δείχνει με τους «πανηγυρικούς» του να έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας", υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ για την ομιλία του Πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

"Στην διαδρομή του από το Μέγαρο Μαξίμου στο Μέγαρο Μουσικής τα βρίσκει όλα υπέροχα.

Παντού γελαστά πρόσωπα, άνθρωποι χωρίς προβλήματα, και κάτι.... λίγους κατσούφηδες τους αναλαμβάνει.... ο Ρουβίκωνας. Το ότι ο Πρωθυπουργός φαντασιώνεται μια άλλη πραγματικότητα στην χώρα του, είναι εξ ίσου επικίνδυνο με την ανικανότητα και την αδυναμία τόσο την δίκη του, όσο και της Κυβέρνησης του.

Πολύ καλά τα όνειρα θερινής νυκτός, υπάρχει όμως και ο εφιάλτης που βιώνουν η χώρα και οι πολίτες. Αυτή Των φόρων, της ανεργίας, των κομμένων συντάξεων, των διαλυμένων νοσοκομείων, της υποβαθμισμένης παιδείας.

Αλλά αυτά είναι πολύ στενάχωρα για τον κ. Τσίπρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση