GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλείνει η πιο διάσημη μπουτίκ του κόσμου - ΦΩΤΟ

Πριν από δύο χρόνια, ο «Forbes» είχε χαρακτηρίσει την μπουτίκ Colette, στην οδό Σεντ-Ονορέ στο Παρίσι, ως το «trendiest store in the wo...


Πριν από δύο χρόνια, ο «Forbes» είχε χαρακτηρίσει την μπουτίκ Colette, στην οδό Σεντ-Ονορέ στο Παρίσι, ως το «trendiest store in the world». Δυστυχώς αυτή η μπουτίκ, που καθόριζε επί 20 χρόνια τις τάσεις στη μόδα, βάζει λουκέτο τον Δεκέμβριο.
Την άνοιξε, το 1997, η Κολέτ Ρουσό (Colette Roussaux), η οποία με ανακοίνωση στο Instagram πληροφόρησε τους ακολούθους της ότι δεν θέλει να εμπλέκεται με αυτή τη δουλειά άλλο: «Όλα τα ωραία πράγματα πρέπει να τελειώνουν, μετά από 20 χρόνια το Colette θα κλείσει στις 20 Δεκεμβρίου αυτού του έτους. Έφτασε ο καιρός για την Κολέτ Ρουσό να θέλει να έχει τον δικό της χρόνο. Και το Colette δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς την Κολέτ».

Την αγαπούσαν οι κύκλοι της μόδας αυτή τη μπουτίκ. Για την ικανότητά της να φέρνει δίπλα - δίπλα στον ίδιο χώρο υψηλή μόδα και streetwear.
Τα τελευταία χρόνια, η Κολέτ Ρουσό είχε τραβηχτεί σε δεύτερο πλάνο για να δώσει το τιμόνι στην κόρη της, τη Σαρά Αντελμάν. Αντί για «Colette», η επιγραφή θα γράφει από τον Δεκέμβριο «Saint Laurent».
Οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει, η επιχείρηση υποστηρίζει ότι οι υπάλληλοί της θα συνεχίσουν να εργάζονται και υπό τη νέα φίρμα. Και η ευτυχής κατάληξη των συνομιλιών θα δώσει τέλος στην περίοδο πάγου στις σχέσεις Colette-Saint Laurent. Περίοδο, η οποία ξεκίνησε μετά την απόφαση της Σαρά Αντελμάν να παρουσιάσει μια κολεξιόν T-Shirt στα οποία αναγραφόταν «Δεν υπάρχει Λοράν χωρίς Ιβ» όταν ο τότε διευθυντής δημιουργικού στον γαλλικό οίκο άλλαξε την επωνυμία της φίρμας από «Yves Saint Laurent» σε «Saint Laurent».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση