GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ του Νίκου Μαστοράκη...

Nico Mastorakis    ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕΣ Δεν με καλεσε ο ΠτΔ στο Μεγαρο να βγαλουμε φωτο μαζι, αλλα για μενα (απο γεννοφ...

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕΣ
Δεν με καλεσε ο ΠτΔ στο Μεγαρο να βγαλουμε φωτο μαζι, αλλα για μενα (απο γεννοφασκια μου κινηματογραφοπαιδο) ηταν τιμητικη η διακριση που μου ανακοινωσαν οι ανθρωποι της American Cinematheque, ενος εγκυρου και σεβαστου οργανισμου που επιλεγει ταινιες που δεν ειναι συμβατες με την τυπικη νοοτροπια του Χολιγουντ και τις προβαλλει στη μεγαλη οθονη. Στη διαρκεια της εκδηλωσης τους, με τον τιτλο Cinematic Void, θα δειξουν στο κοινο, σε διπλη προβολη, στο ιστορικο Egyptian Theater, τα φιλμ μου Island of Death και Zero Boys.
Oταν μοχθηροι, ζηλοφθονοι συμπατριωτες μου εχουν κανει αξιεπαινες προσπαθειες να ακυρωσουν τις ταινιες αυτες (η εμπαθεια ακομη και των δημιουργηματων μου εφτασε στο σημειο το Star Channel να παιξει (θαψει) το ".com For Murder" σε πρωτη προβολη στις... 3:00 τα ξημερωματα) η διακριση απο τους Αμερικανους ειδικους φαινεται ακομη μεγαλυτερη. Ειδικα για το Island of Death που ακομη και μισθοφοροι-τρολακια του Συριζα ανακαλυψαν και κατασπαραξαν για τη σκηνη της κτηνοβασιας, η αναγνωριση της American Cinemateque ειναι η επισημη επικυρωση του cult status που της εχουν δωσει εκατομμυρια θεατες σε ολοκληρο τον κοσμο.
Τα παραπανω τα μοιραζομαι μαζι σας οχι για να "καμωθώ" αλλα για να δικαιωθουν, μαζι μου, και πολλοι φιλοι που ακολουθησαν τη καριερα μου στο σινεμα μεσα στα σαραντα χρονια που περασαν η τωρα, σε νεαρη ηλικια, ανακαλυπτουν και αξιολογουν ταινιες που εγιναν μπροστα απο την εποχη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση