GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να πυροδοτήσει ένα τεχνητό κλίμα έντασης και ανασφάλειας

Προσπάθεια πυροδότησης ενός τεχνητού κλίματος έντασης και ανασφάλειας, αποδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καταλογίζοντάς του «υπο...


Προσπάθεια πυροδότησης ενός τεχνητού κλίματος έντασης και ανασφάλειας, αποδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καταλογίζοντάς του «υποκρισία, ντροπή και μικροκομματικές σκοπιμότητες».

Απαντώντας στη δήλωση του προέδρου της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν υπερασπίζεται τη Δικαιοσύνη, αλλά τα αποτελέσματα των δικών του μεθοδεύσεων. Τον ενοχλεί η κριτική στις δικαστικές αποφάσεις, αλλά δεν τον πειράζει καθόλου το non paper υποδείξεων Δένδια προς τους δικαστές, το 2013».

«Υποκρισία, ντροπή και μικροκομματικές σκοπιμότητες από τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που μετά την κατάρρευση του αφηγήματός του για την οικονομία, προσπαθεί να πυροδοτήσει ένα τεχνητό κλίμα έντασης και ανασφάλειας», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση