GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τέσσερις σφαίρες δολοφονήθηκε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στον Γέρακα

Τέσσερις σφαίρες, στο κεφάλι και στην ωμοπλάτη, φέρει σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός μετά το μεσημέρι μέσα στο...


Τέσσερις σφαίρες, στο κεφάλι και στην ωμοπλάτη, φέρει σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός μετά το μεσημέρι μέσα στο αυτοκίνητο του στον Γέρακα.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πρόκειται για έναν 59χρονο, πατέρα του 22χρονου που έχει συλληφθεί από την Αστυνομία για την δολοφονία του 20χρονου σπουδαστή των ΤΕΙ, Θεόδωρου Γαλαζούλα, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί πέρσι τον Μάιο στην Πεντέλη. Οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής δεν συνδέουν τις δύο υποθέσεις και ερευνούν τις επαφές και τις δραστηριότητες του θύματος, προκειμένου να εντοπίσουν το κίνητρο της δολοφονίας.

Πάντως, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 59χρονος δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις αρχές. Το θύμα πυροβολήθηκε στην θέση του οδηγού, από πίσω, πιθανόν με περίστροφο γιατί δεν βρέθηκαν κάλυκες. Απο τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκύπτει ότι ο 59χρονος είχε σταθμεύσει στο σημείο το αυτοκίνητο του και πέρασε απέναντι την λεωφόρο Μαραθώνος, όπου ψώνισε σε κατάστημα και επέστρεψε.

Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση