GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα παιδιά με κινητό τηλέφωνο κολλάνε πιο εύκολα... ψείρες

Μην κολλάς πάνω μου, γιατί θα κολλήσουμε ψείρες! Αυτή ακριβώς είναι η περίπτωση των παιδιών που έχουν κινητό τηλέφωνο και το παίρνουν μ...


Μην κολλάς πάνω μου, γιατί θα κολλήσουμε ψείρες! Αυτή ακριβώς είναι η περίπτωση των παιδιών που έχουν κινητό τηλέφωνο και το παίρνουν μαζί τους στο σχολείο, συνωστισμένα το ένα δίπλα στο άλλο για να δουν κάτι στην οθόνη - πράγμα που διευκολύνει τις ψείρες να πηδάνε από το ένα παιδικό κεφάλι στο άλλο.
Μια νέα βρετανική μελέτη διαπίστωσε ότι όσοι μαθητές δημοτικού έχουν κινητό smartphone ή tablet, αντιμετωπίζουν υπερδιπλάσιο κίνδυνο να κολλήσουν ψείρες.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής την δρα Τες ΜακΦέρσον του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που έκαναν τη σχετική ανακοίνωση στο ετήσιο συνέδριο της Βρετανικής Ένωσης Δερματολόγων στο Λίβερπουλ, σύμφωνα με τη βρετανική «Τέλεγκραφ», εκτίμησαν ότι οι φορητές συσκευές, τις οποίες πλέον διαθέτουν όλο και μικρότερα παιδιά, φταίνε σε ένα βαθμό για τη δραματική αύξηση των τελευταίων ετών στα περιστατικά ψειρών μεταξύ των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση