GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν το βάζει κάτω η Κιμ - Με νέο βίντεο προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν ήταν κοκαϊνη

Πριν από δύο ημέρες, η Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο μιλούσε για την καιν...


Πριν από δύο ημέρες, η Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο μιλούσε για την καινούργια συλλογή παιδικών ρούχων που κυκλοφόρησε μαζί με τον σύζυγό της.
Στο βίντεο φαίνονταν, στο τραπέζι του σαλονιού πίσω της, δύο άσπρες γραμμές. Αυτό ήταν αρκετό για να προκληθεί σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να την κατηγορούν για χρήση ναρκωτικών, αφού θεώρησαν πως οι συγκεκριμένες γραμμές ήταν κοκαΐνη.
Τα σχόλια ήταν χιλιάδες, με αποτέλεσμα η διάσημη τηλεπερσόνα να επιχειρήσει να απαντήσει μέσω νέου βίντεο στο twitter, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ασχολούμαι με φήμες οπότε αυτή θα τη διαψεύσω στα γρήγορα. Αυτό είναι ζάχαρη από το χαμό που κάναμε με τα γλυκά από το ζαχαροπλαστείο».
Όμως φάνηκε ότι δεν έπεισε πολλούς, γι΄αυτό η Κιμ Καρντάσιαν ανέβασε άλλο ένα βίντεο, δείχνοντας ότι τελικά οι γραμμές ήταν… σχήμα στο μαρμάρινο τραπέζι της!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση