GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωνία για την υγεία του Θάνου Μικρούτσικου

Ένα πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί τον Θάνο Μικρούτσικο, το οποίο τον κράτησε μακριά από την περιοδεία του έργου του «Ταξίδι στον Σταυρό του...


Ένα πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί τον Θάνο Μικρούτσικο, το οποίο τον κράτησε μακριά από την περιοδεία του έργου του «Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Espresso", ο γνωστός συνθέτης είχε ανακοινώσει στις αρχές του μήνα ότι δεν θα συμμετάσχει στην καλοκαιρινή περιοδεία της μουσικής παράστασης, "Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου", σε ποίηση Νίκου Καββαδία, λόγω ενός προβλήματος υγείας που προέκυψε ξαφνικά.

Μάλιστα, η εταιρεία παραγωγής είχε βγάλει και αντίστοιχη ανακοίνωση αναφέροντας: «Λόγοι ανωτέρας βίας - ένα έκτακτο πρόβλημα υγείας - τον υποχρέωσαν να παραμείνει στην Αθήνα. Όλοι όσοι συνυπάρχουμε στη δημιουργία αυτού του ταξιδιού, του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Πιστεύουμε ότι θα μας συναντήσει κάποια στιγμή στον δρόμο και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε...»

Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση δεν υπήρξε κάποια άλλη ενημέρωση, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της "Espresso", πριν λίγες ημέρες ο Θάνος Μικρούτσικος βρέθηκε στην Αγγλία για να παραστεί στην αποφοίτηση της κόρης του Αλεξάνδρας και επισκέφτηκε και γιατρό στη Μεγάλη Βρετανία προκειμένου να λάβει μια δεύτερη γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση