GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επιστροφή της Τζένιφερ Άνιστον στην τηλεόραση μετά τα "Φιλαράκια"

Η Τζένιφερ 'Ανιστον και η Ριζ Γουίδερσπουν ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία νέα τηλεοπτική σειρά που θα περιστρέφεται γύρω από μια ...


Η Τζένιφερ 'Ανιστον και η Ριζ Γουίδερσπουν ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία νέα τηλεοπτική σειρά που θα περιστρέφεται γύρω από μια πρωινή εκπομπή σε τηλεοπτικό δίκτυο της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με το Variety.

Ο παραγωγός του «House of Cards», Τζέι Κάρσον θα είναι ο σεναριογράφος της σειράς και ο Στιβ Κλοβς θα είναι εκτελεστικός παραγωγός. Οι δύο ηθοποιοί, Γουίδερσπουν και 'Ανιστον θα πρωταγωνιστούν και συμμετέχουν στην εκτελεστική παραγωγή.

Η σειρά βασίζεται σε ιδέα του υπεύθυνου δραματικών σειρών του HBO Μάικλ Έλενμπεργκ.

Οι Τζένιφερ 'Ανιστον και Ριζ Γουίδερσπουν συνεργάστηκαν και στο παρελθόν τηλεοπτικά, όταν ο Γουίδερσπουν εμφανίστηκε ως γκεστ στη δημοφιλή σειρά «Friends» (Τα Φιλαράκια) ως αδερφή της (Ρέιτσελ) Τζένιφερ 'Ανιστον.

Η Ριζ Γουίδερσπουν εμφανίστηκε πρόσφατα στη μικρή οθόνη με το δράμα του HBO, «Big Little Lies», το οποίο απέσπασε βραβείο Emmy.

Για την 'Ανιστον θα είναι ο πρώτος της κανονικός τηλεοπτικός ρόλος από τότε που τελείωσε η σειρά «Friends», το 2004.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση