GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνίδα τραγουδίστρια άνοιξε... γραφείο συνοικεσίων

Η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη ως η... Βασιλειάδου της εποχής μας άνοιξε γραφείο συνοικεσίων. Η Αννούλα Φλωρινιώτη αποφάσισε, παράλληλα μ...


Η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη ως η... Βασιλειάδου της εποχής μας άνοιξε γραφείο συνοικεσίων. Η Αννούλα Φλωρινιώτη αποφάσισε, παράλληλα με την καλλιτεχνική πορεία της, να εκμεταλλευτεί επαγγελματικά το ταλέντο που έχει από μικρή να βρίσκει ταίρι σε φίλους και γνωστούς.
«Από μικρή οι φίλοι μου με λέγανε... Βασιλειάδου, γιατί πάντα ήθελα να τους ζευγαρώνω όλους» λέει στην «Espresso» και συμπληρώνει: «Αυτό το έκανα πάντα στη ζωή μου και, επειδή η φύση της δουλειάς μου είναι τέτοια που απαιτούνται και αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό, φρόντιζα να φέρνω κοντά φίλους που γνώριζα έξω με φίλους μου στην Ελλάδα. Αυτό μου έδινε διπλή χαρά και είμαι πολύ περήφανη που το χόμπι μου το έκανα επάγγελμα» παραδέχεται και μας ενημερώνει πως έχει ήδη πολλές εγγραφές νέων -από 25 χρονών- αλλά και ηλικιωμένων -έως 70 χρονών-, που αναζητούν το άλλο τους μισό, έναν καλό γάμο ή μια σοβαρή σχέση. «Αυτό που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι έρχονται στο γραφείο άνδρες μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι θέλουν απεγνωσμένα να κάνουν ένα παιδί» αποκαλύπτει για τα περίεργα που έχει συναντήσει στη μέχρι τώρα λειτουργία της νέας της επιχείρησης.
Η showwoman -και πλέον και επιχειρηματίας- μοιράζεται μαζί μας και τις αντιδράσεις που συνάντησε όταν πήρε την απόφασή της να ανοίξει το γραφείο συνοικεσίων.
«Αυτοί που μου έλεγαν “μην το κάνεις” ήταν αυτοί που γράφτηκαν πρώτοι!» μας λέει και εξηγεί γιατί... «Είδαν τις εγγραφές που έκανα σε νέους ανθρώπους, ευκατάστατους και όμορφους, για τους οποίους κανείς δεν θα πίστευε ότι θα πήγαιναν σε κάποιο γραφείο προκειμένου να βρουν τον άνθρωπο της ζωής τους. Κατάλαβαν, λοιπόν, ότι δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο πρόβλημα για να είσαι μόνος σου. Μπορεί απλώς να ευθύνονται οι λανθασμένες επιλογές, οι πολλές ώρες εργασίας αλλά και οι πολυετείς σπουδές, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την αναζήτηση συντρόφου». Ωστόσο, υπάρχουν κι αυτοί που επισκέπτονται το γραφείο για να τη συναντήσουν. «Είναι κάποιοι που απευθύνθηκαν στο γραφείο μου μόνο και μόνο για να ασχοληθώ μαζί τους. Είναι και κάποιοι που μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, αλλά ο μόνος άνθρωπος που δεν θέλει να παντρευτεί σε αυτό το γραφείο είμαι εγώ» λέει γελώντας.
Πηγή:Εspresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση