GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τόσκας: Σφάλλει ο αήθης κύριος Παναγούλης

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται για να παρακολουθήσει τις εργασίες του Ανωτάτο...


Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται για να παρακολουθήσει τις εργασίες του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας -Σερβίας, ενημερώθηκε για την αποστολή εξωδίκου και τις δημόσιες δηλώσεις του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Παναγούλη, που όπως επεσήμανε σε δήλωσή του, του απαγορεύτηκε η πρόσβαση στους φακέλους Αγώνων της οικογένειας του.

«Σφάλλει ο αήθης κύριος Παναγούλης αν νομίζει ότι του επιτρέπεται να ασχημονεί, να συκοφαντεί και να διαβάλλει. Το σημερινό του κατάντημα δεν τιμά την αγωνιστική ιστορία της οικογένειάς του. Δεν πρόκειται όμως να κατεβώ στο επίπεδό του», τονίζει ο κ. Τόσκας μέσω ανακοίνωσής του.

«Υπενθυμίζω ότι οι 2.100 φάκελοι πολιτικών φρονημάτων είναι αυτοί που απέμειναν από τα 7 εκατομμύρια περίπου φακέλους που ρίχτηκαν στη φωτιά το 1989. Και, αντί για το 2029 οπότε είχε αποφασιστεί να ανοιχτούν οι εναπομείναντες φάκελοι, αυτοί ανοίχτηκαν το 2016 και δίνονται στους δικαιούχους, με απόφαση του τωρινού υπουργού», επισημαίνει και κλείνει λέγοντας ότι «ο κύριος Παναγούλης ας μην παριστάνει όψιμα το μόνο εκπρόσωπο της αντιδικτατορικής αντίστασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση