GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Λαγκάρντ για τον Αλέξη Τσίπρα: Είχα πάντα σοβαρή σχέση μαζί του

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Κριστίν Λαγκάρντ στο γαλλικό κανάλι France D και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τον Έλληνα πρωθ...


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Κριστίν Λαγκάρντ στο γαλλικό κανάλι France D και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και για την «ταραγμένη» περίοδο του 2015 και τις τότε οριακές διαπραγματεύσεις.
Η επικεφαλής του ΔΝΤ απάντησε πως «ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πάντα σοβαρός, δεν έπαιζε, δεν έκανε παιχνίδια στρατηγικής και δεν υποκρινόταν».
Η Κριστίν Λαγκάρντ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο ανταποκριτής του σταθμού στην Ουάσιγκτον, Θανάσης Τσίτσας, είπε ακόμη, ότι η ίδια ήξερε από την αρχή πως ο Τσίπρας βρίσκεται στην Ευρωζώνη, αλλά ο ίδιος φιλοδοξούσε να αλλάξει τους κανόνες και μετά συνειδητοποίησε ότι το παιχνίδι είναι συλλογικό, πως υπάρχουν κανόνες και για να αλλάξουν δεν χρειάζεται μόνο ένας αλλά και άλλοι 18.
Η συνέντευξη της Κριστίν Λαγκάρντ έρχεται λίγες μόλις ημέρες πριν από τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ΔΝΤ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και στην οποία αναμένεται να εγκριθεί ομόφωνα η νέα δανειακή σύμβαση για την Ελλάδα. Σε αυτή θα προβλέπεται και η εκταμίευση ποσού ύψους 1,6 δισ. ευρώ μόνο στην περίπτωση που οι Ευρωπαίοι εταίροι αποσαφηνίσουν τα μέτρα για το ελληνικό χρέος μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση