GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοσκοβισί: Είναι η ώρα να κλείσει το κεφάλαιο της λιτότητας - ΒΙΝΤΕΟ

Με μια διπλή πεποίθηση εμφανίσθηκε ο Πιερ Μοσκοβισί, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε: Πρώτον, ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει στις αγορέ...


Με μια διπλή πεποίθηση εμφανίσθηκε ο Πιερ Μοσκοβισί, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε:

Πρώτον, ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει στις αγορές με λογικά επιτόκια, όπως είπε. Και δεύτερον, ότι η χώρα μας έχει τα μέσα να γυρίσει σελίδα: είναι η ώρα -συμπλήρωσε- να κλείσει το κεφάλαιο της λιτότητας, τώρα είναι η ώρα της ανάπτυξης.

Ο Επίτροπος Οικονομικών–Νομισματικών Υποθέσεων εστίασε σε σειρά θετικών εξελίξεων που υπήρξαν τις προάλλες, όπως: Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Η απόφαση του ΔΝΤ, την οποία χαρακτήρισε ένδειξη εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα. Η εισήγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για έξοδο από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος.

Όσον αφορά στο σκοπό της επίσκεψής τους, είπε πως έχει να κάνει με την επόμενη φάση του προγράμματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τον Αύγουστο του 2018 θέλει να γιορτάσει το τέλος του προγράμματος. Έθεσε μάλιστα τρεις όρους για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος: Κοινό σχέδιο Ελλάδας και Ε.Ε. Εφαρμογή του προγράμματος. Οι πιστωτές να σεβαστούν τις συμφωνίες για το χρέος.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση