GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητρόπουλος: Όταν ήμουν βουλευτής είχε έρθει σε συνεδρίαση της Κ.Ο το σχέδιο για το παράλληλο σύστημα πληρωμών - ΒΙΝΤΕΟ

"Το θέμα αυτό είχε έρθει και στην κοινοβουλευτική ομάδα, όπως και στην πολιτική γραμματεία", δήλωσε ο πρόεδρος της ENYΠΕΚΚ κα...


"Το θέμα αυτό είχε έρθει και στην κοινοβουλευτική ομάδα, όπως και στην πολιτική γραμματεία", δήλωσε ο πρόεδρος της ENYΠΕΚΚ και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος σχετικά με το σχέδιο για το παράλληλο σύστημα πληρωμών, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Υπενθυμίζεται, ότι χθες ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης είχε αποκαλύψει ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης ως υπουργός Οικονομικών είχε παρουσιάσει στο υπουργικό συμβούλιο το παράλληλο σύστημα πληρωμών. Όπως συμπλήρωσε ο κ. Μητρόπουλος αυτό έγινε τον Μάρτιο του 2015. "Είχε τεθεί το θέμα από αρμοδιότερους στα οικονομικά" τόνισε.
"Σε κάθε περίπτωση τους είπα εγώ ότι είναι ανοησία να λέτε για εναλλακτικά σχέδια, άπαξ και αναγνωρίσατε το χρέος, άπαξ και στείλατε τον λογαριασμό στον λαό" επεσήμανε ο κ. Μητρόπουλος και πρόσθεσε: "Από εκεί και πέρα έπρεπε να λύσουμε το θέμα με το χρέος. Αυτές οι συζητήσεις γινόντουσαν, επιδερμικά και ανούσια, όχι συστηματικά και μάλιστα όλα ήταν εν γνώσει του κ. Πρωθυπουργού και της ηγετικής ομάδας."
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση