GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσοχή δεν είναι φωτομοντάζ - Πρόκειται για οδηγό εγκληματία - ΦΩΤΟ

Η απερισκεψία ορισμένων οδηγών που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους δεν είναι ένα φαινόμενο που θα εκλείψει τόσο εύκολα, είναι όμως...


Η απερισκεψία ορισμένων οδηγών που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους δεν είναι ένα φαινόμενο που θα εκλείψει τόσο εύκολα, είναι όμως κάποια περιστατικά που πραγματικά μοιάζουν να έχουν βγει από σενάριο ταινίας θρίλερ.
Στις παρακάτω φωτογραφίες καταγράφεται ένα φορτηγό, στο οποίο έχει φορτωθεί μία μεγάλη - όπως φαίνεται - δεξαμενή που εξέχει εμφανώς από την καρότσα του βαρέος οχήματος και δεν βρίσκεται σε ασφαλή θέση, ενώ κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Επίσης, στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε το lamiareport.gr, το μεγάλο φορτίο δεν φαίνεται να είναι δεμένο στην καρότσα και στηρίζεται αποκλειστικά στο βάρος του και στις αντοχές της καρότσας.

Ακόμα, παρατηρούμε ότι το φορτηγό κινείται για να περάσει κάτω από τη γέφυρα, όπου, προφανώς, το ύψος του φορτίου αγγίζει το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος που θα έπρεπε να έχει για να περάσει με ασφάλεια.
Στις φωτογραφίες φαίνεται το φορτίο να βρίσκεται ή και να αγγίζει στο επάνω μέρος της γέφυρας, αλλά το φορτηγό συνεχίζει την πορεία του, στο... αντίθετο ρεύμα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το lamiareport.gr, κατέγραψε οδηγός λίγο μετά την είσοδο στα Καμένα Βούρλα, στη γέφυρα κάτω από τη Νέα Εθνική Οδό, στις 9:40 το πρωί της Παρασκευής.

1 σχόλιο

  1. βάλε και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, να το φυσάει ο αλήτης και να μην παγώνει ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση