GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλούν τους δημόσιους υπαλλήλους της Βενεζουέλας να ψηφίσουν υπέρ της πρότασης Μαδούρο

Οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Βενεζουέλα λαμβάνουν συχνά τηλεφωνήματα, ενώ δέχονται πιέσεις κι απειλές από τους προϊσταμένους τους, προκειμ...


Οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Βενεζουέλα λαμβάνουν συχνά τηλεφωνήματα, ενώ δέχονται πιέσεις κι απειλές από τους προϊσταμένους τους, προκειμένου να ψηφίσουν αύριο, υπέρ του αμφιλεγόμενου νέου Κογκρέσου που προτείνει ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο.

Ο Μαδούρο επιδιώκει την δημιουργία ενός νέου παντοδύναμου νομοθετικού σώματος, παρά το γεγονός της συνέχισης των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, εδώ και τέσσερις μήνες στην πλούσια σε πετρέλαιο νοτιοαμερικανική χώρα.

Η Βενεζουέλα σπαράσσεται από την έλλειψη ειδών διατροφής, τον υπερπληθωρισμό, αλλά και την έξαρση της εγκληματικότητας.

Ο Πρόεδρος Μαδούρο υποστηρίζει ότι το νέο νομοθετικό σώμα των 545 κοινοβουλευτικών θέσεων, θα έχει την δύναμη να καταργεί όλους τους άλλους δημόσιους οργανισμούς, ενώ θα αντιμετωπίσει την παρούσα κατάσταση αναταραχής και θα φέρει την ειρήνη στην Βενεζουέλα.

Από την άλλη μεριά, οι επικριτές του, υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έναν ολικά ελεγχόμενο από τον Μαδούρο μηχανισμό, που είναι σχεδιασμένος για την ισχυροποίηση της δικτατορίας στην χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση