GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τετ α τετ του Τσίπρα με τον πρόεδρο του ΣτΕ μετά την ηχηρή παρέμβασή του - ΒΙΝΤΕΟ

Τον διάλογο που είχαν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκος Σακελλαρίου, στον κήπο του Προεδ...


Τον διάλογο που είχαν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκος Σακελλαρίου, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου κατά την διάρκεια της δεξίωσης για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

Το τετ α τετ έγινε λίγες ώρες μετά την ηχηρή παρέμβαση του αρχαιότερου, εν ενεργεία, δικαστικού λειτουργού, ο οποίος έκανε λόγο για αδικαιολόγητες, απαξιωτικές και προσβλητικές επιθέσεις σε δικαστές από την κυβέρνηση.

«Η παρέμβασή μου ήταν θεσμική» είπε ο Νίκος Σακελλαρίου στον Αλέξη Τσίπρα για να λάβει από τον πρωθυπουργό την απάντηση: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πρόβλημα έχω μόνο όταν η Δικαιοσύνη παρεμβαίνει στην πολιτική».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

1 σχόλιο

  1. Για Να Ολοκληρωθεί Το ΘΕΜΑ: ΤΟ ΝΕΟ "ΓΟΥΔΙ" ΘΑ ΝΑΙ Η ... ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ!!!


    ... και Ένα Να ΞΕΡΕΤΑΙ ΌΛΟΙ ΣΑΣ!

    ΤΟ "ΓΟΥΔΙ" -ΚΑΙ ΑΔΑΔΡΟΜΙΚΑ- ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

    ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΙΚΟΙ ΡΑΓΙΑΔΟΛΑΚΕΔΕΣ ΌΧΙ ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΒΟΘΡΟΛΑΚΕΔΕΣ Αποικιοκρατικοί ΘΕΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ οι "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΕΣ" ΡΑΓΙΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ!!!

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ Στεγνά ΠΡΟΔΟΣΑΤΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΝΑΙ ΤΟ "Γουδί" ΌΛΩΝ!

    ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ!!!

    Και Έτσι Θα Ολοκληρωθεί το Δοξασμένο 21 ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ και Των ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΤΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΩΜΕΝΗ!!!

    ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!


    ... ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ...


    ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΤΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!


    ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!


    ΛΑΪΚΌ κ. ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ... στην ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση