GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Αυτή είναι η χειρότερη (εισπρακτικά) τουριστική περίοδος...

Νίκος Κοτζαμπασάκης      Για όσους έχουν επαφή με τις ασχολούμενες με τον τουρισμό επιχειρήσεις και δεν επαναπαύονται στους έωλους πανη...

  Για όσους έχουν επαφή με τις ασχολούμενες με τον τουρισμό επιχειρήσεις και δεν επαναπαύονται στους έωλους πανηγυρισμούς και τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα η πραγματικότητα είναι αμείλικτη: η φετινή τουριστική περίοδος εξελίσσεται στη χειρότερη εισπρακτικά περίοδο των τελευταίων ετών και οι επαγγελματίες είναι σε απόγνωση. Όχι μόνον ο χειμώνας που έρχεται θα είναι αδυσώπητος, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι, του χρόνου θα υποστούμε ένα τσουνάμι πτώχευσης επιχειρήσεων και ανεργίας, εν ολίγοις κατάρρευση.
Φοβούμαι ότι ήδη είναι αργά: all inclusive, καθετοποίηση στην αγορά και ολιγοπώλιο των tour operators, δανειακές υποχρεώσεις των ξενοδοχείων, ανασφαλής Τουρκία, όλα μαζί και λίγο απ' όλα οδηγούν σε αυξημένες αφίξεις επισκεπτών φτηνών πακέτων με ανύπαρκτη οικονομική δύναμη. Υποτιμήσαμε το τουριστικό μας προιόν και το πληρώνουμε.
Αν από σήμερα δεν ξεκινήσουμε την αντιστροφή της εξέλιξης αυτής, του χρόνου, μετρώντας αφίξεις, θα αναφωνούμε πανηγυρικά: η εγχείριση πέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση