GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφους: Εγώ είμαι Πρόεδρος, όχι αυτοί - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση εναντίον των δημοσιογράφων εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντας "ψεύτικα" τα μέσα ενημέρωσης κ...


Επίθεση εναντίον των δημοσιογράφων εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντας "ψεύτικα" τα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση προς τιμήν των βετεράνων, στην Ουάσιγκτον.

"Τα ψεύτικα μέσα προσπαθούν να μας σιωπήσουν, αλλά δεν θα τα αφήσουμε", είπε. "Τα πλαστά μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να μας σταματήσουν να πάμε στον Λευκό Οίκο. Αλλά εγώ είμαι πρόεδρος, και όχι αυτοί", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο Αμερικανός Πρόεδρος υπερασπίστηκε τον τρόπο που χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αναρτήσεις του στο Twitter, έπειτα από μια αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μετά τα σχόλια που έκανε για δύο παρουσιαστές του τηλεοπτικού δικτύου MSNBC.

Επίσης, επεσήμανε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του δίνουν την ευκαιρία να επικοινωνεί απευθείας με τους πολίτες, παρακάμπτοντας τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, το περιεχόμενο των οποίων χαρακτηρίζει «ψευδείς ειδήσεις».

«Τα ψευδή και κίβδηλα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν σκληρά να πείσουν τους Ρεπουμπλικάνους και άλλους ότι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», έγραψε στο Twitter. «Όμως θυμηθείτε, κέρδισα τις εκλογές του 2016 με τις συνεντεύξεις, τις ομιλίες και τα social media», τόνισε.

Παράλληλα ο Αμερικανός πρόεδρος επιτέθηκε και εναντίον του CNN, αφού το τηλεοπτικό δίκτυο απέσυρε ένα άρθρο του στο οποίο ανέφερε ότι ένας από τους συμβούλους του Τραμπ ελέγχεται από το Κογκρέσο.

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που βλέπω ότι το @CNN επιτέλους αποκαλύφθηκε ως #FakeNews και δημοσιογραφία σκουπιδιών. Επιτέλους!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση