Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

  Λαζόπουλος - Φιλιππίδου σε... Επιθεώρηση για δύο


  ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

  Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ.

  Εδώ Άνδρος. Ήρθα για την πρεμιέρα του Φεστιβάλ Άνδρου στην οποία κάνει ... ποδαρικό ο χαρισματικός Σταμάτης Κραουνάκης με την δυνατή παραγωγή του «Όλοι ένα-Φίλα με...κι άλλο» και έχοντας κοιμηθεί τέσσερις ώρες[!], σου γράφω Απαγορευμένη με θέα την θάλασσα και με...ορούς καφέ!

  ΠΑΜΕ είδηση γιατί ξέρω ότι τη θες την είδησή σου Σάββατο πρωί. Πηγές μου δοκιμασμένες λένε πως ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζει με μεράκι κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό για το χειμώνα. Σύμφωνα με τις κουβέντες που κάνει ενθέρμως θα «χτυπήσει»μετά της έξοχης Σοφίας Φιλιππίδου με...Επιθεώρηση για δύο!Όλα είναι ακόμα στα μαγειρέματα, αλλά το «πάντρεμα»Λάκη-Σοφίας «λέει» τρελά και δη σε μια ιδέα που τους θέλει να «σαρώνουν»την σκηνή με το απαιτητικό είδος της επιθεώρησης που παίζουν στα δάκτυλά τους.Θα...κλάψουμε,έχω να σου πω,αν τελικά πάνε όλα καλά. Ε,ναι,φυσικά και θα επανέλθω με νεότερα. Σε φιλώ απ’ την κούκλα Άνδρο που με καλεί για βόλτες.

  ΟΣΟΙ είναι εδώ-ή κάπου κοντά και μπορούν να έρθουν,έχουμε ραντεβού το βράδυ στις 9 στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Άνδρου για το «Όλοι ένα» που το πάει για να φουλάρει. Ο «σαρωτικός» Σταμ με την δυνατή Σπείρα του - Γεροντίδης,Καραθανάσης,Φλέουρας, Στιβανάκης και Μπουγιώτης βεβαίως βεβαίως!- είναι πανέτοιμοι να μας κλέψουν με τον τρόπο που ξέρουν καλά και εμείς δεν λέμε ποτέ όχι σε υπέροχα φιλιά.Χθες βράδυ έγινε μια μάζωξη στον περίφημο Μπόνη για κουβεντούλα,τσίπουρα και μεζέδες με την δημοσιογραφική αποστολή λίγο πριν από την πρεμιέρα του γερού Φεστιβάλ και την παράσταση έκλεψαν η«ψυχή»του-πάντα αγαπημένος-Παντελής Βούλγαρης με την υπέροχη Ιωάννα Καρυστιάνη του και φυσικά ο πλη-θω-ρι-κό-τα-τος Σταμάτης Κραουνάκης.

  Μετά «χτυπήσαμε» και ...Σκαλάκια έχω να σου πω,αλλά και περιπάτους στον Αφανή Ναύτη [!] με γέλια-τραγούδια και κουβέντες μέχρι τις τέσσερις το πρωί.Πάω βόλτα,θα τα ξαναπούμε...

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Λαζόπουλος - Φιλιππίδου σε... Επιθεώρηση για δύο Rating: 5 Reviewed By: Press- gr