GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφουν στις πατρίδες τους οι δύο τουρίστες που είχαν τραυματιστεί από τον σεισμό στην Κω

Μετά από έξι ημέρες παραμονής στο ΠΑΓΝΗ οι δύο τουρίστες, πολυτραυματίες του σεισμού της Κω, έφυγαν από την Κρήτη και επέστρεψαν στις πα...


Μετά από έξι ημέρες παραμονής στο ΠΑΓΝΗ οι δύο τουρίστες, πολυτραυματίες του σεισμού της Κω, έφυγαν από την Κρήτη και επέστρεψαν στις πατρίδες τους προκειμένου να συνεχίσουν τη νοσηλεία τους.

Πρόκειται για τον 21χρονο Σουηδό ο οποίος έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τον 23χρονο Νορβηγό που «έχασε» και τα δύο του πόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο τραυματίες μαζί με τους συγγενείς τους μεταφέρθηκαν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Ο μεν 21χρονος Σουηδός εισήχθη σε νοσοκομείο της χώρας του ενώ ο 23χρονος Νορβηγός παρακολουθεί σε ειδικό κέντρο πρόγραμμα κινητικής αποκατάστασης και ψυχολογικής υποστήριξης.

Η 28χρονη Ελληνίδα που υπέστη κατάγματα και στα δύο της πόδια βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρει εξιτηήριο.

Αισιόδοξα όμως είναι τα μηνύματα και για τον 37χρονο Έλληνα ο οποιος είχε τραυματιστεί στο μάτι, ωστόσο θα χρειαστεί να παραμείνει στην Οφαλμολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ για το επόμενο διάστημα.

Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση