GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ! «"Καθ' υπόδειξιν" η απόλυσή μου από τον τον ΣΚΑΪ...»

Εντυπωσιακές εξελίξεις στον ΣΚΑΙ μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ότι "πρώην σύντροφοι του Έλληνα πρωθυπουργού κρύβοντα...

Εντυπωσιακές εξελίξεις στον ΣΚΑΙ μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ότι "πρώην σύντροφοι του Έλληνα πρωθυπουργού κρύβονται πίσω από την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο".
Η αρχική ανακοίνωση του σταθμού με την οποία αποδοκίμαζε τα όσα είπε από αέρος ο παρουσιαστής δεν στάθηκε αρκετή και το πρωί της Τετάρτης ανακοινώθηκε η λήξη της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Ο παρουσιαστής έδωσε τη δική του εκδοχή για το θέμα, αφήνοντας αιχμές κατά του ομίλου, καθώς όπως ανέφερε η "διατύπωσή του βασιζόταν σε ρεπορτάζ (μεταξύ άλλων και της "Καθημερινής)".

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Μπογδάνος ισχυρίζεται πως ζήτησε από το κανάλι να έχει το χρόνο να υπερασπιστεί τα λεγόμενά του από την εκπομπή και έλαβε την αρνητική απάντηση. Όπως είπε του ζητήθηκε να προχωρήσει με το "ΣΚΑΙ στις 3" χωρίς να σχολιάσει το περιστατικό. "Η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο, μου ζητήθηκε παραίτηση, δεν την έθεσα στη διάθεση του καναλιού, συνεπώς η συνεργασία διεκόπη με πρωτοβουλία της εργοδοσίας" σημειώνει στη συνέχεια ο παρουσιαστής για τον τρόπο που έληξε  η συνεργασία του με τον σταθμό.
Ο κ. Μπογδάνος έσπευσε να διευκρινίσει πως παρότι εμφανώς ενοχλημένος από την αντίδραση του σταθμού, δεν διαγράφει τα καλά τόσων ετών στο Φάληρο. Στο σημείο αυτό, ο παρουσιαστής στρέφει τα βέλη του και κατά της ΕΣΗΕΑ που όπως λέει "αδιαφορεί για την "καθ' υπόδειξιν" απόλυσή" του.

Δείτε την ανάρτησή του:
Constantinos Bogdanos
Κατόπιν όχλησης Μαξίμου, ο ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε "δήλωσή" μου χαρακτηρίζοντάς την "ανάρμοστη" και "αδόκιμη", ενώ με εγκάλεσε για "παραπληροφόρηση". Η διατύπωσή μου (και όχι δήλωση), όμως, βασίζεται σε ρεπορτάζ (μεταξύ άλλων και της Καθημερινής), γεγονότα, στοιχεία - θα αναρτηθούν σε πλήρη έκταση στο marketnews. Ζήτησα από τον σταθμό να υπερασπιστώ σήμερα ό,τι είπα χθες, έστω συνοπτικά. Αυτό κρίθηκε μη επιτρεπτό και αντίθετα μου ζητήθηκε να εμφανιστώ στην εκπομπή κανονικά χωρίς να κάνω καμία αναφορά στα χθεσινά. Απάντησα ότι η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο, μου ζητήθηκε παραίτηση, δεν την έθεσα στη διάθεση του καναλιού, συνεπώς η συνεργασία διεκόπη με πρωτοβουλία της εργοδοσίας.
Δεν διαγράφω τα καλά, ούτε τσουβαλιάζω τα άσχημα τόσων ετών στο Φάληρο - και δεν χρειάζομαι το σήμα της ΕΣΗΕΑ (που αδιαφορεί για την "καθ' υπόδειξιν" απόλυσή μου) για να αγωνίζομαι για την αλήθεια, όπως την αντιλαμβάνομαι με νου, ψυχή και τιμιότητα.
Ευχαριστώ από καρδιάς γνωστούς και αγνώστους για την συγκινητική στήριξη από χθες, αλλά και διαχρονικά – το ΣΚΑΪ στις 3 έκλεισε τον Ιούνιο με 14.5% Μ.Ο. τηλεθέασης.
Ραντεβού στα ειδησάδικα!

2 σχόλια

  1. Δημήτρης Κλ.5 Ιουλ 2017, 9:36:00 μ.μ.

    Κύριε Μπογδάνο, είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κάποιος μαζί σας, οφείλει να σας συγχαρεί για την υπερήφανη και τίμια αντίδρασή σας.
    Ήδη μπήκα στο http://marketnews.gr/.
    Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Μπογδάνε!

    Έχεται μπερδέψει της Βούρτσες με της Πο...τσες!

    Είσαστε έμμεσος Υπάλληλος των Αποικιοκρατών για Δημιουργία Εμφυλιοπολεμικών Καταστάσεων;;; Όπως Τότε που έκαναν ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ Τα Αγγλικά Αποικιοκρατικά Σκυλιά στην Χώρα Μας! ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΈΧΙΣΑΝ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ!!!

    Αξιότιμε Κύριε Μπογδάνε!

    Αρκετά το Παίζατε!!!

    ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!!!

    Ο ΝΑΖΙΖΟΦΑΣΙΣΜΌΣ ΈΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ!

    Και Εσείς Αξιότιμε Μπογδάνε Είσαστε μια Από Αυτές Της Μορφές!!!

    Ο Ναζιζοφασισμός Είναι Κοινονικοπολιτική και Επιστημονική ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!

    Ένας Από ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ!

    .... Είσαι Σίγουρα και Σκατοκυπατζής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση