GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για τα Αναπτυξιακά Συνέδρια

Στη ΝΔ απαντά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια. "Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθο...


Στη ΝΔ απαντά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια.

"Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθούν να υπονομεύσουν τα Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συμβούλια. Απόλυτα κατανοητό για δύο κυρίως λόγους:

  • Πρώτον, δεν έχουν καμιά πρόταση για την οικονομία και την κοινωνία, και συνολικά αλλά και τοπικά.

  • Δεύτερον, δεν θέλουν ενεργούς τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο σχεδιασμό της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας" επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

"Αναμενόμενη η στάση της καθώς το πρόγραμμα του Κυρ. Μητσοτάκη είναι η πλήρης εκχώρηση όλων των παραγωγικών δραστηριοτήτων της χώρας στα μεγάλα συμφέροντα. Η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στην ανασυγκρότηση ανατρέπει το σχεδιασμό της ΝΔ, ενώ, παράλληλα, προστατεύει τον πλούτο της κάθε τοπικής κοινωνίας. Ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός του Κυρ. Μητσοτάκη δεν μπορεί να επιτρέψει σε πολίτες να έχουν γνώμη και συμμετοχή στο σχεδιασμό της χώρας. Η απομόνωση της ΝΔ είναι δεδομένη."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση