GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν η Ριάνα συνάντησε τον Μακρόν - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, είχε χθες η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα. Η συνάντηση κράτησε πάνω από μία ώρα, ...


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, είχε χθες η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα.
Η συνάντηση κράτησε πάνω από μία ώρα, ενώ η Ριάνα την χαρακτήρισε «απίστευτη». Η τραγουδίστρια μετέβη στο Ελιζέ για να ζητήσει από τον Γάλλο ηγέτη να χρηματοδοτήσει την Πρωτοβουλία «Εκπαίδευση για Όλους», ένα φιλανθρωπικό ταμείο, του οποίου είναι πρέσβειρα.
«Είχα μια απόλυτα απίστευτη συνάντηση με τον πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, ήταν απίστευτα φιλόξενοι με εμάς» δήλωσε κατά την αποχώρησή της η τραγουδίστρια, η οποία είναι υπέρμαχος πολλών μη κυβερνητικών οργανώσεων και χρίσθηκε από το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ ανθρωπίστρια της χρονιάς. «Οι ηγετικές του ικανότητες με ενέπνευσαν και με εντυπωσίασαν» τόνισε η Ριάνα.
«Μιλήσαμε για την εκπαίδευση σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα κάνουμε σημαντικές ανακοινώσεις τον Σεπτέμβριο και θα προβούμε σε επιπλέον ενέργειες για την Αφρική τον Οκτώβριο» επισήμανε επίσης, αναφερόμενη στις δράσεις του φιλανθρωπικού ταμείου. «Είναι η χρονιά της εκπαίδευσης» συμπλήρωσε.






Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση