GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Γέννησε και πέταξε το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια

Μια 33χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία γέννησε μόνη της στο σπίτι της στο Δάλι της Κύπρου και στη συνέχεια πέταξε το νεογνό στα σκουπίδια. ...


Μια 33χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία γέννησε μόνη της στο σπίτι της στο Δάλι της Κύπρου και στη συνέχεια πέταξε το νεογνό στα σκουπίδια.

Η γυναίκα επισκέφθηκε προχθές το απόγευμα το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με επιπλοκές που προκλήθηκαν από τη γέννα. Στους γιατρούς ανέφερε ότι ένιωσε έντονους πόνους και έσπασαν τα νερά με αποτέλεσμα να γεννήσει μόνη και αβοήθητη.

    Στη συνέχεια, ανέφερε ότι διαπίστωσε πως το βρέφος ήταν νεκρό και γι’ αυτό το τύλιξε σε μια πετσέτα και το πέταξε σε κάλαθο σκουπιδιών που γειτνιάζει με την κατοικία της. Δεν έδωσε άλλες εξηγήσεις για το πώς γέννησε ούτε και για τον πατέρα του παιδιού.

    Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας μετέβησαν στο Νοσοκομείο και συνάντησαν την 33χρονη, η οποία νοσηλεύεται στη γυναικολογική κλινική. Τους ανέφερε όσα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα, ενώ δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

    Αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της και εντόπισαν αίματα προφανώς από τον τοκετό, ενώ έχει εντοπιστεί και ο κάδος στον οποίο η 33χρονη πέταξε το βρέφος. Επίσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και το σημείο όπου πετάχτηκαν τα σκουπίδια και θα διενεργηθεί έρευνα προς εντοπισμό του βρέφους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, πατέρας του βρέφους είναι πρόσωπο που διαμένει στην Κύπρο και αναζητείται. Επίσης, η γυναίκα δεν παρακολουθείτο από ιδιώτη γυναικολόγο, ενώ γίνονται έρευνες και στο Μακάρειο Νοσοκομείο για να διαπιστωθεί κατά πόσον παρακολουθείτο εκεί από γιατρό.

    Πηγή: Ο Φιλελεύθερος

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση