GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Ζωγράφου - ΦΩΤΟ

Επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα της Πέμπτης μέλη του «Ρουβίκωνα» στο δημαρχείο Ζωγράφου...


Επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα της Πέμπτης μέλη του «Ρουβίκωνα» στο δημαρχείο Ζωγράφου, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οι δράστες προκάλεσαν ζημιές στο δημαρχείο, καθώς έσπασαν τζάμια, ενώ πέταξαν κόκκινες μπογιές στην πρόσοψη του κτιρίου. Επίσης, πέταξαν και φέιγ βολάν για την υπάλληλο της καθαριότητας, η οποία πέθανε ξαφνικά στις 30 Ιουνίου, εν ώρα εργασίας. Το βράδυ της Τετάρτης, έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη μνήμη της.

Στις 6 Ιουλίου, λίγο μετά τον θάνατό της, μέλη του Ρουβίκωνα είχαν εισβάλει στο δημαρχείο για να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο της εργαζόμενης, ενώ είχαν πετάξει και φέιγ βολάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση