GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ και την ευθανασία! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ του Αυγενάκη...

George Constantinopoulos   Αυτά έγραψα στον κύριο Αυγενακη. Κάνατε λάθος κύριε Αυγενακη πολύ μεγάλο λάθος. Ότι ζωντανό υπάρχει και εί...

George Constantinopoulos 
Αυτά έγραψα στον κύριο Αυγενακη.
Κάνατε λάθος κύριε Αυγενακη πολύ μεγάλο λάθος.
Ότι ζωντανό υπάρχει και είναι πρόβλημα δεν σκεφτόμαστε τον θάνατο του αλλά το πώς θα σωθεί.
Μπορούσατε να ρωτήσετε τις φιλοζωικές οργανώσεις και ειδικούς επί του θέματος πριν καταθέσετε ερωτηση στην Βουλή για το θέμα και γίνετε Κόκκινο πανί για χιλιάδες ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα .
Αλήθεια σας ενδιαφέρει η ψυχασθενικη συμπεριφορά πολλών κατοίκων της Κρήτης όσον αφορά δολοφονίες και βασανισμούς ζώων σε καθημερινή βάση που εκθέτουν το νησί και κάνουν ζημιά στον τουρισμό σας ?
Αυτό έπρεπε να σας ενδιαφέρει οι δολοφόνοι του νησιού σας πρώτα και μετά τα δύστυχα θύματα ...που κάποιος τα έκανε αδέσποτα.
Είναι απαράδεκτο ο γραμματέας της ΝΔ να κανει έστω και ως υπαινιγμό τέτοιες ερωτήσεις αντί ερωτήσεων προστασίας των αδέσποτων ζώων το 2017.
Τέτοια άτομα και τέτοιες νοοτροπίες εμείς δεν τις Θέλουμε στην ΝΔ.
Αύριο θα ενοχλούν οι φτωχοί οι συνταξιούχοι οι μετανάστες οι ανάπηροι κτλ.....να τους κάνουμε μια ευθανασία??....
Χαλάνε την αισθητική μερικών καλων χριστιανών ξέρετε και αυτοί....
Και τελικά ας ρώταγες τον αντιπρόεδρο της ΝΔ πρώτα που είναι φιλόζωος να σου πει την άποψη του μιας και αυτός έχει καταθέσει δεκάδες φιλοζωικές ερωτήσεις στην Βουλή.
Για τον κ Άδωνη Γεωργιάδη λέω.
--------------------------

Το ζήτημα προκλήθηκε όταν ο κ. Αυγενάκης κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή με τίτλο «Κίνδυνος για τους πολίτες τα αδέσποτα ζώα στο Ηράκλειο» παραθέτοντας τις επίμαχες δηλώσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου Ηρακλείου κ. Ινιωτάκη ο οποίος ζητούσε αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου για τα αδέσποτα και εφαρμογή του νομικού πλαισίου άλλων κρατών όπου επιτρέπεται η ευθανασία των αδέσποτων. Στην ερώτησή του ο κ. Αυγενάκης ρωτούσε τους υπουργούς Εσωτερικών, Υγείας και Αγροτικής Ανάπτυξης τα εξής:
Α) Θα δοθεί άμεσα λύση στο επικίνδυνο φαινόμενο της ύπαρξης αδέσποτων σκύλων του Ηρακλείου;
Β) Ποιος ο προγραμματισμός για την πρόληψη και τη διαχείριση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων;
Γ) Πως σκοπεύετε να ενισχύσετε το Δήμο Ηρακλείου ο οποίος τονίζει ότι αδυνατεί να διαχειριστεί το ζήτημα των αδέσποτων ζώων στην πόλη.
Η ερώτηση του κ. Αυγενάκη προκάλεσε την έντονη αντίδραση των φιλοζωικών οργανώσεων. Συγκεκριμένα η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της του καταλογίζει «αντιφιλοζωική υστερία» και τον κατηγορεί ότι με την ερώτησή του «εγκαλεί τον Δήμο Ηρακλείου επειδή τηρεί την νομοθεσία για τα αδέσποτα. «Εν ολίγοις τον καλεί να παρανομήσει. Αύριο τι θα απαιτήσει; Την δολοφονία τους;» διερωτήθηκε η φιλοζωική οργάνωση.

Ύστερα από τις αντιδράσεις ο κ. Αυγενάκης δήλωσε ότι δεν τάσσεται υπέρ της θανάτωσης των αδέσποτων. «Σε κάθε περίπτωση είμαι ενάντια στην ευθανασία αδέσποτων ζώων» ανέφερε ο κ. Αυγενάκης και υπογράμμισε ότι με την ερώτησή του ανέδειξε «ένα υπαρκτό πρόβλημα στο Δήμο Ηρακλείου το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση