GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραλήρημα από τον αρχηγό των Γκρίζων Λύκων: Μπορούμε να σας ξαναρίξουμε στη θάλασσα - ΒΙΝΤΕΟ

Νέες απειλές εκτοξεύει ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κατά της Ελλάδας, υπενθυμίζοντας τη Μικρασιατικ...


Νέες απειλές εκτοξεύει ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κατά της Ελλάδας, υπενθυμίζοντας τη Μικρασιατική Καταστροφή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο ηγέτης των “Γκρίζων Λύκων” υποστηρίζει προκλητικά πως η Ελλάδα κατέχει …παράνομα 15 νησιά του Αιγαίου και ότι «παραβιάζει το δίκαιο της καλής γειτονίας», ενισχύοντας τη στρατιωτική παρουσία της σε αυτά.

Χαρακτηρίζει …προκλητική την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, σε νησιά του Αιγαίου, λέγοντας: «Η επίσκεψη του Προέδρου της Ελλάδας στα νησιά του Αιγαίου, η οποία συμπίπτει με την επέτειο της Συνθήκης της Λωζάνης είναι προκλητική. 15 νησιά του Αιγαίου τέθηκαν υπό κατοχή με παράνομο και άδικο τρόπο. Κατακρίνω την στάση της Ελλάδας, η οποία δεν συμβαδίζει με το δίκαιο της καλής γειτονίας».

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση