GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διπλοπάρκαρε το αυτοκίνητο βάζοντας και... ηλιοπροστασία

Τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα είναι ένα καθημερινό πρόβλημα, από τα αρκετά που συναντά κανείς κυκλοφορώντας στους ελληνικούς δρόμους....


Τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα είναι ένα καθημερινό πρόβλημα, από τα αρκετά που συναντά κανείς κυκλοφορώντας στους ελληνικούς δρόμους. Tο διπλοπαρκάρισμα είναι δείγμα ασέβειας στον άνθρωπο, τους νόμους και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα.
Βέβαια, υπάρχουν και τα διπλοπαρκαρίσματα τα οποία κερδίζουν "όσκαρ γαϊδουριάς", όπως αυτό που κατέγραψε αναγνώστης στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Σμύρνης στο Αιγάλεω.
Ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου δεν "διπλοπάρκαρε" απλά το αυτοκίνητό του, αλλά επειδή - προφανώς - θα αργήσει να το πάρει, έβαλε και ηλιοπροστασία.
Μάλλον η προστασία του αυτοκινήτου του, από την προστασία των πεζών και των διερχομένων αυτοκινήτων, είναι πιο σημαντική για αυτόν τον οδηγό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση