GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαπέτρου: "Στο Ευρωμπάσκετ πάμε με φιλοδοξία για ψηλά"

Τελειώνοντας το καλοκαίρι θα αρχίσει το χτυποκάρδι για την αγαπημένη όλων των Ελλήνων στο μπάσκετ. Μετά από αποτελέσματα τα τελευταία χρ...


Τελειώνοντας το καλοκαίρι θα αρχίσει το χτυποκάρδι για την αγαπημένη όλων των Ελλήνων στο μπάσκετ. Μετά από αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια που μας έχουν πληγώσει, η Εθνική μαζεύει τις δυνάμεις της και ετοιμάζεται για νέα, δυναμική επιστροφή μέσω του επερχόμενου Ευρωμπάσκετ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μιλά στην "Real News" για το σήμερα, το αύριο, αλλά και το χθες μιας ομάδας που, σε κάθε περίπτωση, μας έχει κάνει υπερήφανους.

- Έτοιμος για την διοργάνωση; Ξεκουράστηκες;

"Δόξα τω Θεώ, οι μπαταρίες γέμισαν. Είμαστε ευλογημένοι που είχαμε αυτές τις ημέρες μπροστά μας για ξεκούραση μετά από μια σκληρή και απαιτητική χρονιά. Ναι, θα είμαστε έτοιμοι πιστεύω".

- Τι σημαίνει για σένα η παρουσία στο Ευρωμπάσκετ;

"Όχι μόνο για μένα, για όλους όσοι συμμετέχουμε είναι μεγάλη χαρά και τιμή να εκπροσωπούμε τη χώρα μας. Μικρός δεν έχανα παιχνίδι από αυτές τις διοργανώσεις και οι μνήμες είναι ολοζώντανες".

- Τι θυμάσαι, αλήθεια;

"Την ομάδα του Σπανούλη, του Διαμαντίδη, του Ζήση και των άλλων παιδιών να κάνει σπουδαία πράγματα στο παρκέ, κατακτώντας απίθανες νίκες με κατάθεση ψυχής και μάχες μέχρι το τέλος. Νομίζω ότι ήρθε η δική μας ώρα να δείξουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Η ευθύνη μεγάλη, η κληρονομιά είναι σπουδαία και οφείλουμε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη για την ομάδα".

- Πάμε για μετάλλιο;

"Δεν θέλω να λέω λόγια, δεν έχουν και σημασία. Οι πράξεις μετράνε, τα αποτελέσματα. Χαμηλά το κεφάλι και βαδίζουμε παιχνίδι το παιχνίδι. Πρώτα να περάσουμε στην επόμενη φάση και μετά ό,τι καλύτερο. Σαφώς και υπάρχει φιλοδοξία για ψηλά, μα σιγά σιγά. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο".

- Κατάρα τα νοκ άουτ ματς;

"Ευχή και κατάρα, εξαρτάται. Στους αγώνες αυτούς κάθε λεπτομέρεια έχει τη δυναμική της, τα λάθη απαγορεύονται και καθετί έχει τη μοναδικότητά του. Μας έχουν πληγώσει συμφωνώ, αλλά οι παραδόσεις είναι για να σπάνε".

- Πλήρης η Εθνική μας, εκτιμάς;

"Έχουμε απ' όλα και ναι, είμαστε μια πλήρης θεωρώ ομάδα. Μεταξύ μας υπάρχει χημεία που όσο θα περνούν οι ημέρες, τόσο θα αποτυπώνεται στο παιχνίδι μας. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά, εννοείται, δεν φοβόμαστε κανέναν, όπως και δεν μας φοβάται κανένας. Το θέμα είναι να μπαίνουμε σε κάθε αναμέτρηση δυνατά και αποφασισμένοι. Υπάρχει διάθεση, υπάρχει ταλέντο και θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά".

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση